Nslhnakn Sarisoyezg duru granül sabunla yıkadım kıyafetlerini kalıntı falan bırakmadı şimdilik memnun kaldım🌸
Nslhnakn Sarisoyezg hoş, hafif bi kokusu var🌸 Sayfasına bakabilirsin birçok ürünün içerikleri yazıyor🤗
yba Green clean kullanıyorum normalde ama denemek için geçen Dalan roxy sabun tozu aldım. İkisi de içeriği temiz ürünler 👍🏻
littleon Sarisoyezg duru granülle yıkadım kalıntı olmadı cok hafif bir sabun kokusu var kuruyunca oda geçti
Sarisoyezg tambirminnos bize boron kullanıyorum bende .. bebeğe kullanılıyorsa ben çok memnunum aslında ..
Om55 Sarisoyezg duru granül matik klasik aldim canim kokusu falan cok guzel ayni bebek kokusu gibi tavsiye ederim
littleon Om55 yarıdan biraz fazla koydum ama agzına kadarda doldurmadım ölcegi 30 derecede 600 devirde 28 dk benim makinem o sekilde yıkadım hiç tortu kalmadı erimeme gibi bir durumda olmadı
tambirminnos Sarisoyezg ben ilk zamanlar dalan roxy kullandım 1 yasindan sonra borona gectim canım kullaniliyormu bilmiyorum kullaniliyorsa bende ikinci icin kullanayim 😁
Sarisoyezg tambirminnos ya evet kullanılıyorsa devam edelim bir sürü marka var hepsi bir şey vaadediyor.. ama hepsiyle ilgilide şikayet var alerji vs gibi .. 🤷🏻♀️