BkElif İlk hamileliğimde zaman zaman lierac zaman zaman acı badem sütü sürdüm çatlağım olmadı. İkinciye bakalım daha erken 😊 15. Hafta. Acı badem sütü çok nemli tutuyor bilginiz olsun.
BkElif Ececeyda sanmam çünkü bir farklılık olmadı ilk hamileliğimde. Tabi kişiden kişiye değişebilir bu durum.
Essa Ececeyda dünya para verip aliyosun ama yine catliyorsun.al dogal yag sur bol bol bak keyfine.en inemlisi de zeytinyagi ve sari kantaron yagi
Simgekocak Haftama giriyorum başından beri lierac akşam yatarkende ya bebek yağı ya da tatlı badem yağı kullandım ama olacağı varsa oluyor yanlardan çatlamalar başladı ve kesinlikle tırnaklarınızla kaşımayın kaşıdıkcada artıyor
Lmnkeskin Ececeyda 2sinide kullandım ve sonuç göbeğimde çatlamadık yer yok malesef çatlayacağın varsa çatılıyorsun hiçbirşey engel olmuyor ama denemekte fayda var ☺
perimomm Ececeyda bi Ececeyda biooil yağ en iyisi 👍🏻 34 haftalığım daha bir çatlağım yok . Mustelayi da lieraci da cok arastirdim kullananlarin cogunda catlama olmus . Ama biooil de hic negatif yorum gormedim . 4 ayliktan beri kullaniyorum ki benim genetik olarak vucudum catlamaya cok musaittir
Kbrslbs Zehbera bende ki sprey yağ şeklinde , kremini hiç kullanmadım. Öneren eczacı kuru yağ olduğunu söylemişti vucut hemen emiyor ben çok memnunum