MerveKontakay Ececeyda ikisinide denedim malesef çatlıycağın varsa çatlıyorsun şimdi doğal yağlar deniyorum 😬 Daha iyi geldi
Betus Zeyoo canım doğal yağ tüylenme yapıyo aklında bulunsun ben vazelin kullanıyorum çok şükür hiç çatlağım yok
Deryakrts Bana bütün tanıdıklarım saf zeytinyağı kullanmamı tavsiye etti 19 oldum bugün henüz büyüme olmadığı için çatlak yok ama sizce krem mi zeytinyağı mı?
Ceren35 Deryakrts bebe yagi kullaniyorum dedigimde doktorum en iyisini yapiyorsun dedi, bi zeytin yagi bi bebe yagi mantikli bence
Retina Ececeyda dönüşümlü olarak hepsini kullan hangisi iyi olcağı belli olmaz hindistan cevizi kakao yağı kullandım birde bebe yağı işe mi yaramadı yoksa Zaten meyillimiydim bilmiyorum.annemde çatlamış ablam çatlamadı ben çatladım derim ince zaten
Oglumunannesiyim Zeyoo bilmiyorum kullanmadim sadece fikir olsun diye yazdim neden tavsiye etmiyorlar ki aceba ? genetik bir durum sizden oncekilerde varsa sizdede olacaktir. Belki bir iki defa surersem mustelanin kremini sürüyorum
Sevde123 Oglumunannesiyim vazelinde petrol olduğu için önerilmiyor kimyasal olduğundan dolayı zararlı. Çatlaklar içinde hem krem hem yağın dönüşümlü olarak kullanılması taraftarıyım. Ben mustela bio oil kullaniyorum birde kakao badem ve çilek yağını kullaniyorum
Deletedmom202 Genetik ama arkadaşım sezeryan Doğum yaptı genç kız gibi şuan vücudu mustela yı önerdi banada Harika bir krem dedi