Mucizemmm07 Kızlar avrupa yakasında yakın zamanda detaylı yaptıran veya yaptırıcak olanlarınız var mı? Fiyat ve detayları hakkında bilgi verir misiniz? ☺️
Tugbaali Mucizemmm07 cuma günü yaptırdım, çok memnun kaldım perinatalog kendisi tüm detaylarıyla anlatıp gösterdi şişli osman özyurt 500₺
Pnr-omr Mecidiyeköy özel klinik peridontoloji doktoru Aytül çorbacıoglu 500 lira aynı doktor Bağcılar Medicine hospital hastanesine geliyor orda da 530 lira
elcinsadem Medipol Mega Bağcılar 760 TL perinatolog Eğitim görevlisi Başak Hanım 1 saat bakıyor . Ve siz sormadan herşeyi anlatıyor. Renkli foto ve CD veriyor 🥰
Ezgieknci Pnr-omr memnun kaldım güzelce inceledi anlattı aynı zamanda uzun sürdü tabiki 45 dakika kadar
Ezgieknci Pnr-omr canım tam bir ay önce gittim eşimide aldılar benim her muayenemde eşimi alıyolar bi problem çıkarmıyolar maske şartıyla tabiki 🙂
Fulyazorlu30 Kadın sağlık merkezi gop Ali ekiz inanılmaz ayrıntılı anlatıyor eşimle hocaya resmen tutulduk 550 tl
elcinsadem Bsrbsn Ayfer Özbek muhteşem pozitif ve ilgili bir doktor . Bugünde kontrolüm vardı . Çok donanımlı ve bilgili özellikle daha yaşı yüksek doktor tercih ettim daha tecrübeli oluyorlar ☺️
Bsrbsn elcinsadem bende Tuba nadide yılmaza gitmeyi düşünüyorum insan tereddütlü yaklaşıyor işte peki muayene ücreti ne kadar Tuba hanımın 175 diye duydum
elcinsadem Bsrbsn Ayfer Hanım 145 TL . Daha önce Ayşe Hanıma da gitmiştim oda tatlı ve genç bi doktor oda 145 di .