Onetreehill Kızlar selam, Tüm vucuduma çatlak kremi sürdüm (göğsüm hariç). Göğsümün alt kısmı çatlamıştı. Şuan kıpkırmızı , ateş gibi ve inanılmaz kaşınıyor, canım da acıyor 🙁 Aynı durumu yaşayan var mı? Ne yapabilirim? Buz koysam mı?
hande123 Onetreehill ben nerdeyse hamileliğin başından beri vazelin kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım daha ızun süre yağlı bıraktığı için rahatlatıyor bephantene kullanabilirsin bide cilt yenileme özelliği olduğu için iyi gelir diye düşünüyorum
Kekmez Onetreehill ben de oldu güzel kardeşim çatlamaya başlamışsa malesef ki ona yapılacak hiç ama hiç birşey yok ağrı kızarıklık yanma durumunda biraz soğuk buz poşetleriyle bastırmadan masaj yapmanı tavsiye ederim imkanın varsa ılık bir duş sonrası buz uygulaması yapman daha iyi olur daha sonra bepanten sürerek bir süre yanmasını geçirebilirsin çok geçmiş olsun
Berenaysed Bende de oldu Hakiki zeytin yağı sürdüm ben bide lansinoh göğüs ucu kremi sürdüm çatlağın üstüne ilginç bir şekilde faydalı oldu tavsiye ederim
Onetreehill Berenaysed Allah razı olsun canım o kremden ablam vermişti bana bitkisel bir krem hiç sürmedim, onu da deneeceğim🙏🏻