Davetsizmercimek Kızlar oğlum da hiç böyle bi sorun olmamıştı şimdi kızıma hamileyim daha yeni 38 e girdik , doktor suyun azalmış salı tekrar gel dedi , bu aslında tehlikeli değil mi yaa 😢 keske hemen salı alsa napayım sizce bol su içmek fayda ediyor mu
Nurtugce01 Davetsizmercimek sorun teşkil edecek kadar azalmamış demek ki Canım rahat ol dinlenmeye bak için rahat etmezse hafta ici başka bir gün tekrar git
Muberraonur Davetsizmercimek sıkıntı yapma senin haftan iyi Benim 24. Haftamda suyu azdı şuan 30 olduk Hala az
Gonay Muberraonur bnde 22.haftaydm doktorum hafıf az dedı.havuç suyu tüketiyorum.sizin gıbı ileri haftaları sağsalım görebılırım ıns🙏🏻Siz havuç suyumu tüketıyosunz?bir de ne kadar az demıstı hatrlıyomsnz
Muberraonur Gonay valla az dedi sınırda değil yeterli şimdilik ama az olduğunu belirtti sizin ne kadar az havuç suyu içiyorum her gün içtiğimde oldu ama suyu etkilemedi sizin etkiledi mi suyunu
Gonay Muberraonur normalde 12.5 13 cm olmasını ısterdık dedı.bnm 11.6 cm cıktı.hergun 1 bardak havuc 1 bardak elma suyu içmemi önerdı.1 ay sonra kontrol dedı 10 gün sonra gıdıcem bakalm kontrole.şmdlık bol su ve havuç suyu ıcıyrm