iremgun ecemmp- inşallah kaybetmiyorum umudum. Veren Allah alan Allah vardır bir bildiği diyip acımı yaşıyorum sadece ama umudumu hiç kaybetmiyorum🙏❤
06minigimym ecemmp- yani onunlami alakalı bilmem ilk hamilegimdede onu kullandığım ay hamile kaldım ikincisidin doktor çok pahalı bir folik asit yazdı sonra ben yine folbiol aldım.ve o ay gene hamile kaldığını öğrendim şuan 24 haftalık hamileyim
06minigimym ecemmp- hamile kaldıktan sonra değiştirirsin benim doktorum hamile kaldıktan sonra ikiye böl dedi hamile kaldığımi öğrendiğim de 2 aylıktı o zmaana kadar içtim şuan 24 haftalık
ecemmp- 06minigimym maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da faydası olur ilacın
mermaid-nm ecemmp- bana gebeliğim kesinleşince sağlık ocağı folik asit kullan dedi eczane folbiol verdi .doktor kontrolümde değiştirdi yüksek miktar diye ama öncesinde düşük vs geçirenlere önerdiğini söyledi
Duygukc ecemmp- yok hayır hiçbir zararı olmadı zaten doktorum kullan dedi hamile kalmadan önce kullandım hamile kaldım demir eksikliğim vitamin vs hiçbir sağlık sorunum olmadı şuana kadar 7 aylık hamileyim
06minigimym ecemmp- hemen istemedik zaten istedikten 3 ay sonra ne zaman folik asite başladım o zamn hamile kaldım.
EsEf Nslhnakn aynen bana da doktorum birgün yarım iç birgün içme dedi bende birgün yarım içiyorum birgün içmiyorum
Caglab ecemmp- Ben de hamilelikten önce uzun bir sure folbiol kullandim. Hamile kalınca dozu yüksek diye degistirdim.
ecemmp- Caglab bende kullanmaya devam edeyim o zaman inşallah hamile kalırsam doktor değiştirir heralde
nurseliny ecemmp- herkesin folikasit değeri aynı olmaz canım .değerlerin doğrultusunda kullan demiş olabilir doktorun
ecemmp- nurseliny kimyasal düşük yaptım bu ay canım çok baktım da onunla alakalı olabilir sonuçta sağlıksız gebelik birseylerde eksik görmüş olabilir doğrusun 😊