Sumeyyener Aykal ben 18+4 ye gittim doktorumun yönlendirmesi ile. Herseyi gelişmiş ve iyiydi çok şükür
Aykal Rabia-03 benim özeldeki doktorum çekmedi makine yok diye üniversite hastanesine yolladı oda 23.haftaya gün verdi çekilebilirmiyim o zmn diye tereddütteyim
Aykal Tatlisannedilekk adet tarihinize göre mi 23 de girdiniz şimdi benim geç döllenme olduğu için adet tarihime göre 21.hafta ultrason tarihine göre 20 hafta adet tarihime göre 23.haftaya gün verdi acaba çekilebilirmiyim o zamana
Mervenur_kcbs hhb53 evet verdiler canımmm yüzün resmî bide bunlara bakarken ki cd birde gördüklerini rapor hazırlıyor
Boncukk-5 Haftayı doldurduktan sonra gel dedi özeldeki doktorum canım cünkü beyin ve kalp gelişimi tam o zamana tamamlanıyormuş bende 21 haftalığım haftaya 23+1 olunca gideceğim inşallah
Aykal Boncukk-5 ya canım benim özeldeki doktorum çekmedi makine olmadığı için üniversite hastanesine yolladı oda tarihi 23.haftaya verdi şuan 21.haftadayım o zamana çekilebilirmiyim acaba tarihi geçmez değil mi
Tatlisannedilekk Aykal adet tarihimle ultrason aynı çıkıyor adetime göre 23+0da oldum, hem bebek büyüdüğü için daha rahat bakılıyor
Boncukk-5 Aykal yok canım geçmez neden geçsin 23 daha net gösterir her türlü benim doktorum da 22 ti bitir öyle gel dedi