Betull43 Kızlar 11. Haftamda üç kilo aldım doktor hızlı bi kilo alımı olduğunu söyledi sabahları kalkıp yürüyorum bir saate yakın var mı benim gibi yapıp kilo verebilen?
Canvecansu Canım bende ilk zamanlarda aldım kilomu. Doktorumun dediğine göre ilk zamanda alan sonlara doğru almıyor ki doğru şuan 34 haftadayım son 2 buçuk aydır kilom 1-2 artış gösterdi
Betull43 Canvecansu sizin de cok iyi umarım ben de öyle olurum ileriki haftalarda kilo almayım bebeğim alsın sadece :) hepimize sağlıklı bebekler versin Allah 🙂
Ebru_123 Haftada 3 kilo alman normal. ben 18 kilo aldım 2 dogumda da ama hepsini verdim tabi dikkatli beslenerek verdim kendiliğinden gitmedi kilolar ne yazık ki. Şuan bende 13 hafta 3 günlüğüm hiç almadım ama alırım yine 15 kilo diye düşünüyorum bakalım. Yürüyüşe gelince. evet bende yürüyüş yapıyorum. Bak ilk gebelikte yürüyüş yapıyordum. Sezeryan olmama rağmen eski vucüd ölçülerime kavuştum. Ama 2. Gebelikte ye iç otur yapınca iğrenç bir vucüd oldu spor ve diyetle anca kendine geldi. Yürüyüş yaparsan hamilelikte yan yagların çıkmaz ama yapmazsan yaglanma biçimsiz Vucüd ölçüsü kaçınılmaz oluyor. Yürüyüş yapan kişi rahat dogurur diyorlar buna inanma ben çok yürüdüm ama açılma vs olmadı 2 gün sancı çekmeme rağmen. Yürüyüş saglıklı bebek rahat nefes alabilme. Düzenli kilo artışı rahat hareket etme ve ödem oluşmaması için iyi. Yürüyüş yemeklerden 2 saat sonra yapılırsa iyi olur. Yürüyüşten geldikten hemen sonra yemek yeme. Tuvalet sorunun yoksa yürürken su iç. Sağlıkla dogsun bebegin😘
Betull43 Ebru_123 çok teşekkür ederim tecrübeli birinden bunları duymak insanı rahatlatıyor dikkat ediyorum yememe içmeme bi haftadır falan yürüyüşü de yapıyorum inşallah bebeklde biz de sağlıklı oluruz hepimiz için isterim bunu :)