ArifeKarabulutolu valla bana doktor yok yaptirmak istermisin istemezmisin diye sormadi bana bi kagit verdi bununla git kan ver dedi bende gittim kagidi da acip hic okumadim ya bilmiyom siz de de oyle oluyomu hastaneye gittigimde elim ayagima dolaniyo heycandan ilk gebeligim bebegimi gorunce aklim basimdan gidiyo her neyse iste kan aldilar dedimki bu ne neye bakacaklar 2 li tarama dedi insan bi bilgi verir demi ne biliym en azindan soyler 2li tarama diye yok ya bizim doktor da is yok da el mecbur napacan bi tane develet hastanesi 1 tane doktor var bide tup bebek oldugum icin seyehat etmek sakincali baska yere de gidemedim neyse aldilar bakalim hayirlsi zaten riskli qciksa bile hic risk tasimama hic riskli cikmasa da bebegin down sendromlu olma durumu varmis net bi sonuc vermiyomus yani ultrason daha belirleyici iste begin ense kalknligi burun kemigi olusmusmu falan onlar daha belirleyici hayirlisi bakalim Allahim kimseyi hic bi anneyi evladiyla sinamasin hepimize yavrularimizi saglikli hayırlı bi sekilde kucagimiza almak nasip etsin