Bulutumsu07 Meryemgundogdu2_ tamamdır inşallah bısey çıkmaz yapmak zorunda da kalmam 🙃sizin de hayırlı dıgum olsun ınsallah tşk ederım
Snglklc Fusun sefaköy vera tıp merkezi 320 tl yapıyormuş bende haftaya gidecem InşALLAH gidenler memnunmuş 45 dk sürüyor dediler cd ve resim veriliyormuş
mikican Fusun mayıs ayında ben Aytül Çorbacıoğluna gittim benim gittiğimde 500 TL idi. Ben memnun kalmıştım Cd,4 tane renkli fotoğraf,raporu verdi. Eşimi de içeriye almıştı. İlgiliydi her şeyi anlattı açıkladı.
AyAkyel Annesi34 Her şeyi söylüyor mü organları boyunu falan 22 haftalık oldum daha gidemedim ilk gebeliğim bilgim de yok maalesef 😊
Akty0753 Fusun canım ben özel çabada yaptirdim normaldede oraya gidiyorum doktorum orda ultrasonu ceken doktorda çok iyi herseyi en ince ayrintisina kadar bakiyo fiyatida 350 tl
nil_sugra Fusun görüntüleme merkezlerini tercih etme canım. Özellikle perinatolog olması çok önemli. Yenibosna’da Ali Ekiz var geçen ay 550 liraydı. Fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı hep
Fusun nil_sugra oyle mi iyiki soylediniz bilmiyordum goruntuleme merkezlerinin iyi olmadigini. Cok sagolun