Kubra81 sdtdmrkn Yani kısacası polikliniğe gidip muayene olacaksınız doktor size bir kağıt verip ultrason bölümüne yollayacak o da artık hangi tarihe olursa randevuyu verecek o gün gidip detayliya gireceksiniz
1234Esra Merhabalar ben geçen hafta özel Medicana Hastanesi’nde Tülay Trabzonlu ya gittim çok güzel ilgilendi zaten kendisi de doktorumun sınıf arkadasiymis o da memnun kaldı fiyatı da diğer ozellere göre çok uygun 200 TL devlet hastanesinde sıra için geç kalmisimdir diye oraya gitmedim
sdtdmrkn 1234Esra evet fiyatı baya uygunmuş. Ne kadar süre inceledi ? Ve memnun kaldınız mı ? Aynı gün içinde ultrosonla bakabildi mi ?
1234Esra sdtdmrkn benim gittiğim doktor sadece detayliya bakıyor ben sonuçları kendi doktoruma goturdum valla baya detaylı inceledi 15-20 dk sürdü ilk kızımda devlete gitmiştim 5-10 dk da bitmisti
1234Esra sdtdmrkn şöyle söyleyeyim 200 TL detaylı 130 da doktor uma muayene oldum 330 yine de diğer yerlere göre uygun
Blackkcat Akg yarım saati buluyor canım,çok güzel açıklıyor tane tane anlaşılır,4d ile gösteriyor baya uzun uzun,video ve fotolar veriyor birsürü,ben memnundum tecrübesi zaten tartışılmaz
Deryotti sdtdmrkn ben istanbuldaki doktorum aracılığıyla gittim kağıt kaşeleyip verdiler öyle yapıldı ayrıntılı,forumda bir arkadaşın dediği gibi 18.haftadan sonraki hamilelere veriyorlar.Bence haftanız dolunca doğum evine gidip ayarlamaya çalışın.15-20 dk arası sürdü ve doktor yanına son sınıf öğrencisini de alarak ders anlatır gibi ayrıntılı herşeyini inceledi
Ozlmrap sdtdmrkn özel sizin için daha mantıklı tabi sıra şöyle sabah erkenden gidince kapıda kuyruk oluyo sıra veriliyor ama sizin sıranız 9da mı 10da mı gelir bilemem izin sorunsa özele gidin bence de öyle ekranda göstermiyolar cd vs zaten yok
Nesrin54 Metin mutlu’nun ozel muayenehanesinde Adatıptaki Prof. Bulent Duran geldi detylimi o yaptı. 400tlydi🤗 adatpta ayni kisi 100tl daha fazla Oyuzden adatp noo😗👎