Selam kızlar. 😇 Heyecandan,stresten az bişeyde korkudan uyuyamayan yarın sabah minik Elisasına kavuşacak olan anne olarak çok huzur doluyum. Sizlere yazmak istedim.😍 Hamileliğimi guatr dışında hiç yorulmadan geçirdim allaha şükürler olsun ki.🤲 Tabii bu süre zarfında minik koalamla (ismi belli değilken ki lakabı kızımın) depremi yaşadık,eşim işsiz kaldı,kayınbabam rahatsızlandı,(kendisini çok severim💕) virüs mevzusunu da es geçmemek lazım,canımdan da çok sevdiğim anneannem vefat etti. 😢 Daha sayamadığım bi sürü şey yaşadım. Çok üzüldüm çok ağladım hep dedimki vardır bi hayır bundada diye kendimi teselli ettim durdum. İçimi dökmek ve bi nebzede olsa zamanında benim gibi karamsarlığa kapılıp üzülenlere seslenmek istedim sadece. Belki birilerinin acısını hafifletirim diye düşündüm. 🤷♀️ Lafı çok uzatmak istemiyorum demem o ki karnınızdaki veya baş ucunuzdaki mucizelerin uğuruna inanın ve hep şükredin. Inanin bi dakikaya garantimiz yok. Bu yüzden üzülmemeye çalışın. Rabbimin hikmeti çok büyük ve sabrın sonu selamet oluyor çünkü.⏳ Neyse bu kadar gevezelik yeter. (Yoksa bi susmadi bu kiz demeyin arkamdan) 😂 Kızımla son 24 saatimiz aynı bedendeki son günümüz teyzeleri. 🤰👼 Bize ve bizim gibi olan tüm hamişlere dua edin kazasız belasız atlatalım bu dönemimizi. 🤲😇 Çok uzun oldu sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim allah razı olsun. Doğum yaptım postunda görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın… 🙋🏻♀️😍🌹💕