ygmurnurd Kızlar selam 10+4 hamileyim dünden beri idrarım değişik bi renk almaya başladı sarı gibi koyu sarı gibi kasik ağrım oluyo karin ağrım var normalmi sizce ocakta bi düşük yaşadığım için korkuyorum😭
Anneolacagimben ygmurnurd düşük olmaz gebelikle ilgili bir miktar sarilik oluyor birde böbreklere ilgili olabilir
Cerenn06 ygmurnurd idrar da renk değişiklikliği olabiliyor normal bir durum kasık ve karın ağrısı da gazdan kaynaklanıyor olabilir o haftalar da çok fazla gaz birikiyor herhangi lekelenme felan olmadığı sürece korkmayın
ygmurnurd Anneolacagimben evet canim benim bobreklerle ilgili bir sıkıntı var 3 kez tas ameliyatı oldum çok da su içiyorum Allah korusun düşükle ilgili değildir dimi
Anneolacagimben ygmurnurd yok yok korkma ben 27 haftaligim benimde ne kadar su icersem icegiyim hep sarı gebelikten ama Dr um protein kacagina baktırdı kaçak varmış onunla ilgili mi benimki bilmiyorum
ygmurnurd Giiiiiz haftaya kullanmaya baslicam vitamin ve balık yağı yazacakmış doktor gene kan vercem bisey yiyemiyorum cunku
gkckrkfa18 İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir canım ben bir ay önce geçirdim dediğin belirtilerde ve ultrasonda böbrek büyümesi de çıktı bence bir doktoruna danış
ygmurnurd gkckrkfa18 evet canim bende hep bi enfeksiyon vardı bobreklerimden ne çektim sorma yani 3 kere taş kırdırma oldum ama su enfeksiyon gecmedi
Zuhal1 ygmurnurd 20. Haftaya kadar bende o ağrılar oldu canım wc idrar yaparken ağrı kasıklarda vs su icmeme rağmen ama sonra geçti elhamdülillah 🤲🏻20 haftadan sonra idrar kesmesine baskı yapıyormuş bebiş
Mihrimahh İdrar kültür tahlili yaptırın benimde öyleydi enfeksiyon çıktı ihmal etmeyin zaman kaybetmeyin
Duygu4444 ygmurnurd idrar rengini bilemicem ama karın ve kasık ağrısı enfeksiyon olabilir aynı şikayetle gittim enfeksiyon çıktı. Ağrılar dinlediğinizde geçmiyorsa uzun sürüyorsa doktora gidin mutlaka