Herkese merhabalar bende doğum hikayesi okuyarak son zamanlarını gecirenlerdenim. Hemen hikayeme geceyim biraz uzun olabilir 🤗ilk gebeliğim 8 aylık evliyken olmuştu polikistik overliyim ama çok şükür gonal f ile hamile kalmıştım önce ikiz dedi doktor ama bir kese kaybolur tek devam eder demisti aynende öyle oldu sonra da ilerleyen haftalarda hiçbirşey yokken bebeğimizin vefat haberini almıştık dünya başıma yıkıldı derler ya öyle oldu benimde 22+5de her kontrolde iyi denilen bebeğimiz 2 gün olmuştu benden gideli ben farkında bile değilmişim.Sezeryan ile bebeğimi cennete gönderdim o zamanlar çok kötü oldum sürekli doktoruma neden diye sordum çünkü her muayenede çok iyi diyordu bana verdiğinde neden diye sormadın alırken neden soruyorsun demişti ondan sonra bir susup kendime geldim her seye rağmen şükrettim sonra rabbim aratmadı şükür genetik test yaptırdı bu arada doktorumuz kan pıhtılaşmasından şüphelendi öyle de oldu kırkım çıktığı gün bir defa hasta oldum ve Kerem Alime hamile kalmışım 🥳Rabbimin her verdiğine gerçekten şükretmek gerek kızlar geçelim doğum sürecine günlük oksopar 6 binlik vurulup bide 22.haftada gebelik şekeri ile uğraştım ilk aylar ekmek için ağladığımı hatırlıyorum ama çok şükür oda geçti 32.haftada doğum pozisyonuna geçen oğluma 19 hazirana gün almıştık ama son kontrolde kafası iyice kanala yerleşince doktorum gününü beklemeden gelebilir diyerek tarihi revize etti gerçekten çok aşağı inmişti çatı ağrısından duramaz olmuştum evimi kız kardeşim ve eşimin yardımıyla temizledik odasını ve eşyalarını hazırladık ve hastaneye yakın bir arkadaşımıza geçtik biz biraz uzak bir ilçedeyiz çünkü doğuma gelecek olursak spinal sezeryan ile 16 haziran 08.36da dünyaya geldi minik adamım emzirme konusunda biraz acemilik yaşıyorum açıkçası acıktığını doyduğunu tam anlamıyorum bide tabii annem uyusun derken kayinvalide baskısı oluyor al emzir al emzir diye çok şükür ilk ağız suyu dedikleri sütü zorda olsa emdi bebegim şimdi gözleri açık beni bekliyor emmek için Allah isteyen herkesin kucağını doldursun hicbir kadın bu duyguyu yasayamamanin acizliğini yaşamasın inşallah 🤲
Tavsiyeler
*Gebelik boyunca çok stresliydim eşimi de etkiliyordum ilk kaybımizdan dolayı ama gerçekten Allaha bırakmak gerekiyor bazı şeyleri yapmayın.
*Doğuma günler kala aklınıza getirip kendinizi korkutmayın çünkü kaderde olandan kaçılmıyor.
*Bebeğe 3 takım kıyafet koyulması lazımmış hastane çantasına çünkü gerekiyormus.
*Eldiven lastik bol yada sıkı olunca sorun yaratıyor en iyisi kendisinden eldivenli tulumlarmış ben ondan 2 tane aldim daha fazla gerekiyormus.
*Emzirme yöntemlerini iyice öğrenmek lazımmış ben baya eksik kaldim sanırım.
Benim hikayemde böyle tavsiyelerinizi bekliyorum emzirme konusundatavsiyelerinizi bekliyorum ☺😍 hamile olanlara Allah kavuştursun dileklerimi, bebek isteyen arkadaşlarıma da hayırlı ve sağlıkla bebekler diliyorum.