Buket1990 ahh kuzum isyan edermişçesine dua etme.Acını gönülden hissediyorum.Öyle zor ki.Bende 73 gün önce 32+3 günlük bebeğimi kaybettim, normal doğumla aldılar.İç yangınını , ateşini öyle iyi anlıyorum ki.Bol bol dua et yavrun sana ve babasına şefaatçi olsun.İnan ki bunda da bir hayır vardır snn görüp bilemediğin.Rabbimin takdiri.Ben hala ağlıyorum hele bayramlarda anneler gününde , her ismi geçtiğinde içim taşıyor.Acısı azalmıyor ve inan anne olanlar dahi anlamıyor.Herkes yine bebeğin olur daha gençsiniz diyor.Bunun genç olmakla alakası yok ama bunu anlayamıyorlar.😔 İçinde aylarca büyütüp tekmelerini hissediyorsun hayaller kuruyorsun umutların gün geçtikçe yeşeriyor.Ahh kuzum ahhh Allah ım sabır versin. Zamanla alışacağız ama ki acıları bir an olsun azalmayacak.Ne denir ki.Ben sana ne söylesem boş ve anlamsız.Kendimden biliyorum.Hiç bir söz teselli değil yarana.Allah acını hafifletsin.Sana içtenlikle dua edebilirim sadece 😢 Sabırlar diliyorum.Eğer istiyorsan Rabbim tez vakitte yeniden sana anneliği nasip etsin, kucağını boş bırakmasın.Belki yavruna bir kardeş acını hafifletir, yarana bir nebze olsun merhem olur.