Mdelaaal Nasılsınız hanımlar , bebekler ve heraketleri nasıllar doğum ne zaman 🥰 27+6’dan Nehir’imle selamlar 🦋 9 Eylül 💃🏻
1Anne_ Mdelaaal bizde 29 eylül görünüyoruz hareketlerini yeni yeni hissediyorum net bi şekilde 🐥😂24+5 den selamlar
d190516 Mdelaaal 25+6 yız ikinci oğlumla 🙃Doğum 24 Eylül gözüküyo son 99 ama sanmam o kadar bekleyeceğini abisi de 39+2 de doğdu
YagizAsyaMom Mdelaaal 26+5 2. Gebelikten selamlar🌺 Sezeryan olacağım için Eylül’ün ilk haftası doğum gözüküyor akşam 6 dan sonra haraket eden bir kızım var ben yatana kadar durmuyor acaba doğunca kolik mi olacak demeden edemiyorum sinyalini veriyor sanki 🤢😂
Mom10 d190516 bi kac yerdede sana denk geldim tarihlerimiz ayni canim insAllah sag salim hepimiz aliriz kucagimiza bizde prenses bekliyoruz insAllah 🥰
polisanne19 1Anne_ canım benimki de neredeyse 1 hafta önde görünüyor ben proğramlardakini diyorum zaten 2 ekimden öncede dogabilir sen nerden bakıyorsun birde ordan bakayım
1Anne_ polisanne19 bana doktor söyledi günü 29 eylül görünüyo dedi hamilelik takibi uyg. Bende 2 ekim görünüyorum 😊
polisanne19 1Anne_ bana doktor hiç bişey söylemedi sır gibi saklıyo 😂26 aralık son adetim 2 ekim de proğramlardan biliyorum yani hatta 2 ekimde doğsun istiyorum benimde doğum tarihim 😊ama kız bebekler erken geliyormuş öyle diyorlar hayırlısı sağlıkla gelsinde 🙏🏻