bebekveannesi00 Meraba arkadaslar doktorum ikinci trimesterda dişciye gidebilirsin diye onayladi.dusuk.riskini şuyu bunu atlatmisiz cok sukur,sagligimiz yerinde.ama poliklinikler kapaliymiş diye duydum.randevu alinabiliyormuş ama hastanedeki poliklinik kapaliymiş.Dogru mu acaba bilgisi olan varmi? Birde Kanal tedavim vardi hamile olmadan yaptiracaktim hamile oldugumu ogrendim.devlet hastanelerinde yapmiyor falan dedi herkes .beni bi skntı basiyor.dusundukce disim daha cok agrior.yaptirabilsem iyi olur.
Busraa_ZT canım bende yaşıyorum bu sorunu kanal tedavisi olmam lazım dişim iltihap oluyor ama malesef devlet hastanesi sadece acil bölümleri açık tedavi yapmıyolarmış sadece ilaç verip yolluyormuş zaten açık olsada devlet kolay kolay kanal tedavisi yapmıyor özelde çok pahalı ben sordum 850 tl dediler allah yardımcımız olsun
Kiwi12 Busraa_ZT kanal tedavisi artı dolgu yaptırmıştım. Ben hamile olduğumu bilmeyerek özel poliklinikte 300tl verdim cnm
Busraa_ZT Kiwi12 kök diş olduğu için normal fiyat diyorlar çok normal bir rakammış gibi siz nerde oldunuz
Hilayy Merhaba, bende 2. Trimesterın son haftasındayım bugün diş çekimi yaptırdım. Doktorumdan onay belgesi alarak ve öncesinde antibiyotik kullanarak, tavsiyem asla atlamayın son ayları beklemeyin o ağrılar bebeğide anneyide yıpratıyor 🙏🏽
nazldemr Hilayy Dişinizi çektirirken acı hissettiniz mi ? Kaç yıldır kırık arka dişimle geziyorum ve hayatımda hiç diş çektirmedim inanılmaz korkuyorum. Hergün şişiyor, ağrısını çekiyorum. Şu zamanlarda sürekli ağrı çekiyorum😕
Kiwi12 Busraa_ZT istanbul sultanbeyli kuzum 20lik dişimi falan tamamen curumusken çok kolay şekilde çektirdik 200tlye özel hastaneler 700fiyat cikarmisti
hulyatkknt nazldemr 20 lik dişimi cektirdim 24 haftalık hamileyken hiçbir sıkıntı yaşamadım sadece iki gün bile mahvetti beni o dış ağrısı. Kadın doğum doktorunuzdan onay alıp cektirin sonra benim gibi diş doktoruna dilenci duası gibi dua edersiniz valla 🤣🤣 bitti mi hocam ay Allah razı olsun hocam allah ne muradiniz varsa versin hocam 🤣🤣🤣
nazldemr hulyatkknt Ben şuan hamile değilim doğum yaptım oğlum 1 yaşında. Ama korkudan gitmeyi hep erteliyorum. Sanki çok acı çekicekmşim gibi. İnşallah benimde sizin anlattığınız gibi olur. ♥️
hulyatkknt nazldemr benim çok ama çok kötü dışcı tecrübelerim oldu ama bu doktor bütün kötü anılarımı sildi artı inşaallah sizin de öyle olur.