bebegimmm16 https://imgyukle.com/i/CuSB1j Kızlar resmi koyulaştırdım biraz, görmek istediğim için mi görüyorum sizce 😂 ikinci çizgi varmı yok mu
Ozlem-kk bebegimmm16 çok belii belirsiz ama bende adet günümden önce yaptığım testte böyle belli belirsizdi
Mevaaaa5555 bebegimmm16 ben gördüm ama ne kadar zaman içinde çıktı canım bu bende de olmuştu baya zaman sonra çıkmıştı kuruma çizgisiymiş ne kadar sürede çıktı önemli olan o
Ozlem-kk bebegimmm16 ben iki gün sonra yaptım test tamamen belirgin çizgi çıktı bi kaç gün sonra tekrar yap testi kesin olsun🧚🏻♀️
Eliftmzkrkmz bebegimmm16 benm adetime 4 gün vardı yaptığımda böyle çıkmıştı. 3haftalık hamileydim. Var gibi şuan kan testiyle netleşir. Hayırlı olsun inşallah🌸
gamzelim2234 @bebegimmm16 Var gibide yok gibide bilemedim canım erken gebelik testi yap sabah ilk idrarla kesin çıkar varsa
bebegimmm16 Bir kaç gün sonra tekrarlarım adet olmazsam kızlar önceki testlerimde saatlerce bekletirdim kuruma çizgisi olmadı hiç ama bunada yapıp köşeye bıraktım bir iki saat sonra baktım yoktur diye bilemedim🤷🏻♀️