Rabiaahany 4 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim bütün hastane ve doktor yorumlarına baktım fakat hepsinde iyi ve icimi rahatlıklatıcak yorum bulamadım, memnun kalan tavsiye eden yardımcı olabilir mi❣️
Tbusraaa Rabiaahany Canım bende Bayrampaşa’da oturuyorum Gop Medicalpark’a gidiyorum Emrah Kızıldağ tavsiye ederim.
isimsizbebek Rabiaahany çok yakın değil size belki ama Türkiye Hastanesi’nde doğum yaptım çok memnun kaldım doktorum da çok iyiydi. Bir daha nasip olursa ona gitmeyi düşünüyorum. Ücretleri biraz yüksek muayene 190 TL doğum 4500 den basliyor.
Selinanne Rabiaahany ben de Bayrampaşa da oturuyorum kolan hastanesi Berker bey i tavsiye ederim. Çok net komplekssiz rahat bir doktor.
glsahbaydemir Rabiaahanyilk doğumum Avcılar Anadolu hastanesi özcan karademirde oldu güzel doktor, ikinci doğumumu esenyurt yeni hayatta inşallah Ertuğrul beyde olacak buda çok iyi 20 dakika rahat ilgileniyor fakat siz uzaksınız.
Meryy600 Esenler de Avicenna Hastanesinde Serçin Ordu var. Gayet ilgili bilgili doktor tavsiye ediyorum ablam 2 çocuğunu da orda doğurmuştu.
Tbusraaa Rabiaahany Yani tabi muayene ücretleri diğer hastanelere göre biraz daha fazla 175 ₺ sanırım tam bilmiyorum özel sigortam olduğu için ama bütçene uyarsa tavsiyemdir 🥰