Zeynep_cagdas 2 haftadır canım inanılmaz çiğ köfte çekiyor, sabrediyorum ama şu an yazarken bile ağzım sulandı 😂😂🙈 hazır satılan ve içinde et olmayan çif köfteden bahsediyorum. Yenmesinde bir sakınca var mı acaba?
Pamuk94 Zeynep_cagdas bn yiyorum acilisindan bi skinti olmadi bugundu hatta kontrol cok saglikli maşallah etli olmadigi surece bi skinti olcagini sanmıyorum 😂
Manyakcadl Zeynep_cagdas nolcak bulgurdan :) ama mideniz yanabilir, esiniz bir de gaviscon alsin nolur nolmaz :))
hunilimom Zeynep_cagdas etli olmadığı sürece yiyebiliyorsun canım 🌸Afiyet olsun bende bütün hamileliğim boyunca bi ona aserdim diyebilirim
Zeynep_cagdas Pamuk94 ya şu an okurken bile resmen damaklarım ekşidi😂😂 bana da öyle geliyor, neticede içinde çiğ et yok. Sadece bulgur yani😂
Fatma_ali_38 Sürekli yediğim en sevdiğim şeylerden biri🥰Asla vazgeçememm😋Etli olmadığı sürece sorun olmaz😊
Zeynep_cagdas hunilimom çok teşekkür ederim canım💞 kısır mercimek köftesi gibi ekşili acılı şeyler çekiyor canım. Düşününce bile ağzım sulanıyor 🙈🙈
mina_mom Zeynep_cagdas etsiz olduğu sürece ye ben çok yedim canım acısı mideni yakar ama tadına değer ya olaydı yerdik yaa🤤😛
AysunFatih Zeynep_cagdas offf nasıl canım istiyor nasıl anlatamam etlisini de çok severim normali de ikisinide yiyemiyorum yasak diye az kaldı doğurayım hemen çiğköfte partisi ağzım sulandı 🤤
MucizeBirKalp Kızlar benim doktorum içinde katkı maddesi boya gereksiz hersey var yeme dedi evde isotlu kisir yapıyorum bende 😅 gerçi yiyemiyorum artik ama
Cemrenur Zeynep_cagdas benim doktorum et olmadığı sürece sıkıntı olmadığını söyledi ya zaten nolucak acı kısır gibi bisey😅😅🙈
es_es Zeynep_cagdas onda bir sıkıntı yok, salçalı bulgur o. fakat dürüm yaptırma, yeşilliği evde iyice yıka, istiyosan dürümü kendin yap
Beyzanuur Zeynep_cagdas herkes etten bahsetmiş bilemiyorum fakat çiğköfteyi yoğun baharatli olduğu için yemeyi önermiyorlar..