2prensesannesi__ Merhaba. Istanbul esenyurt ta veya avcılarda uygun fiyatli özel yada devlet hastanesi doktor tavsiyesi verebilır misiniz?
mikican 2prensesannesi__ avcılar türkan mutafoğluna gidiyorum. Özel muayenehanesi var. Avcılar hospitalla anlaşmalı. Müdehale ve doğumu orada yaptırıyor. Çok memnunum kendisinden bir doktor bir abla yeri geliyor bir anne gibi davranıyor.7/24 istediğimi soruyorum anında cevap alıyorum. Muayene ücreti 170 tl ama bir gidişinizde veriyorsunuz diğer gidişinizde vermiyorsunuz yani 85 tl falan geliyor.
glsahbaydemir 2prensesannesi__ ilk hamileliğimde anadoluda özcan karademire gitmiştim, iyi doktor fakat şimdi gittiğim daha iyi, kıraçta yeni hayata gidiyorum Ertuğrul bey çok güzel bir doktor 20-25 dk rahat ilgileniyor detayı detayına, hemde baya uygun 60 TL
hayta16 2prensesannesi__ doğa Hospital da Faruk Moin’e gidiyorum memnunum durduk yere korkutmayan sizi hep sakin tutab bir doktor..
Belkisss Medilife betül kuru 💓 cok ilgili güleryüzlü bi doktor ben cok memnunum zaten tavsiye üstüne gitmstm devamde ediyorum
mikican 2prensesannesi__ hayır hastaneye parayı ödüyorsunuz hastaneyle doktor hanımın anlaşmasına göre doktor hanım kendi alcagını alıyor ordan.
glsahbaydemir 2prensesannesi__ ve çok iyi gerçekten. Pazar, pazartesi, salı orda akşam saat 7 den sonra giderseniz sabah gidip sıra alın çok yoğun oluyor.
Asafkivancannesi hayta16 canım faruk hocam bende iki evladimin takibini ona yaptırdım ancak doğumu devlet hastanesinde olmak istiyorum
Belkisss Asafkivancannesi o hastanede daha 2yıldır görev yapıyormuş oyuzden vok fazla bilinmiyor bende gitmeden baya arastrdim. Bilemiyorum ben memnun kaldım her seferinde gittgimde düsük riskim olmasına ragmen korkutmadı cok fazla ılımlı yaklastı hep daha sonrası nasıl geçer bilemiyorum suan ☺️ doktor begeniside kisiden kisiye değişebilir
Sblsasmaz Bahcesehirde doktorum Esenyurt ve avcılara yakın doç.dr Meryem gencerli kendi muayenehanesi güler yüzlü samimi bı abla anne gibi yaklaşımı