zeynepcelikss kızlar 33 haftalik hamileyim, gayet zayif kiloyla 53 kiloyla hamile kaldim.. yani kilolu biri deilim. 2 gundur ayaklarim gozle gorulur şekilde dehset şişti. bildigin obez gibi duruyor. korkuyorum,, yaşayan varmı??
MeryemS zeynepcelikss Bende o şekilde oldum aynı haftayım sizinle bir an da şişti benim de kaya tuzu ile suda bekletiyorum bir de ayaklarımın altına 2 yastık koyuyorum. Çok oturmamaya çalışın :) bu haftalarda olduğunu söylemişlerdi
FatmaKucuk zeynepcelikss Ben de 53 kiloyla hamile kaldım çok kilo da almadım ama 37. haftamda sadece bir gün içinde ayaklarım balon gibi şişti. Yürüdükçe zonkluyodu eşim görünce inanamadı hatta, doktora gidelim istersen ne olmuş böyle dedi ama 2 gün dinlendirdim kendimi, pek ayakta kalmadım öyle normale döndü ama bazen hafif şişebiliyo o da sona yaklaştığımız için çok normal 🐣
Muberraonur zeynepcelikss benimde nerdeyse 1 haftadır şişti ve ayağımın üzerine basmakta zorlanıyordım bugün inmiş şişim ödem oluyor sanırım bi inip bi şişiyor
littleon zeynepcelikss bende 32 deyim cok şişti ayaklarım agrı yapıyor birde ayaklarımı yuksege koyup dinleniyorm ama gecmıyor inmiyorda şişi
zeynepcelikss FatmaKucuk Vallahi cok korktum ya. bebege ve bana zararli bişey olmasinda.. gecen hafta kan tahlili yaptırdım. sekerim azcik yüksek cıktı. ondan mi acaba dedim.
FatmaKucuk zeynepcelikss Yok yok içinizi ferah tutun 😊 Şekere de dikkat edince düşüyor. 24-28. haftalarda suyum fazlaydı doktorum şekerden şüphelendi şeker çıkmadı ama yine de yediklerime dikkat ettim çünkü biraz karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum. Paketli gıdalarda tüketiyodum ama dikkat edince sonraki ay normale döndü suyum
zeynepcelikss littleon Aynen, ben sağlık sorunundan cok korkuyorum. bebegede banada bisey olmasinda yoksa ayakkabi olmuyormuş yok kötü duruyormuş umrmda deil
zeynepcelikss Muberraonur Of tuzsuz yemek cok zor ya. bende azcik dikkat ediyorum ama olmuyor. son 1 ay kaldi. sağa salim atlatalimda💞
Muberraonur zeynepcelikss komple tuzsuz yemiyorum atıyorum yine az bişey yoksa bende yiyemem ama domates salatalığa atardım öyle yerdim sürekli ona hiç atmıyorum artık 😀
Betim zeynepcelikss öncelikle doktor tansiyonunuza bakmalı, eğer yüksek çıkarsa idrar testi istemeli protein kaçağı var mı diye . Ben de 31. Haftada ayaklarım şişti ayakta çok kalmıştım doktora gittim korktum bana bu prosedürü uyguladı. Tansiyonum yüksek değildi idrar testine gerek duymadı tuzu azalt ve karbonhidrat yeme dedi
Zehra2604 zeynepcelikss bende çektim🤦🏻♀️ Hem şişti hem yanma hemde ağrı hissettim. Resmen kovaya su koydum, suyun içine buz da koydum öyle rahatlattım ayaklarımı. Ama ara ara yine şişiyor ve ağrısı o şişmeden beri geçmedi 😔 sabah yataktan kalktığımda bile, gece sırtımda yük taşımışım gibi ayaklarım ağrıyor 😣
Sydylmz zeynepcelikss canım ben 47 kg ile hamile kaldım smdi 61ım 37 haftalık hamileyim 2 haftadır ayaklarım davul gbı şaşırıyorum benim mi bunlar diyorum 😂 ki cok su içmeme ragmen yani. Bol gelen yüzüğüm smdi parmağımı sıkıyor normaldir
zeynepcelikss Sydylmz Oo ben yüzük devrini aylardir kapattım 😅 nişan yüzüğüm tırnagimda kalıyor . gecmesi mümkün değil 😅 biran önce saga salim gelsin dogurdugumuz gunler ya💞🐣💙