Oznyr35 Kızlar adet tarihime göre bu uygulamadan hesaplayınca 11+6 günlük hamileyim ama ultrasona göre 12+2 günlük hamileyim hangisi doğru acaba
Aydabdullah Oznyr35 onemli olan ultrasondaki burdaki adete gore hesapliyor fakat hastanede bebege gore hesaplaniyor
Mihrimah41 Oznyr35 adet tarihine göre hesapla her zaman. Ultrason bi ileri bi geri gösterebilir o mühim değil
Babyy1S Oznyr35 eski doktorum bebege göre hesapliyordu simdiki doktorum adet tarihine göre hesapliyor esas olan adet tarihi
Oznyr35 Ozdmrkbraa bennde bugün gittim canım ama neden öyle çıkıyo anlamadım sonradan ultrason fotoğrafında farkettim altında yazıyor ya
Mihrimah41 Aydabdullah hayır canım doğumu her zaman adet tarihine göre belirler doktor. Ultrasonda çıkan bebeğin gelişimiyle alakalı. Bi ay önde olur bi ay geri.
Aydabdullah Mihrimah41 😱😅ilk defa duydum cunku ben gebeligi baya erken ogrenmistim sonra 12 hafta kac gunluk idi gittim ve dediler ki yanlis hesaplisiz 13 hafta kac gunluk dediler
DilekBodurr Oznyr35 ultrason bebeğin ölçümüne göre söyler canım benim de hiç günüyle uyumlu olmadı 3-4 gün ilerde çıkar genelde