Fidangndm Merhaba arkadaşlar ben Gebeliğimin 14+3‘Ündeyim ama hala bebeğimi hissedemedim bu normalmi? Siz ne zaman hissettiniz bebeğinizin hareketlerini♥️🌸
Neslihankk Fidangndm 14+2yim Bende sanki bu gun kıpırdanmalar hissettim gibi hatta bezen karnımın sağ tarafında küçük şişlik olusuyo 🥰🤭 belki bağırsak hareketidir bilmiyorum ama bebek hareketidir diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
minikmucizem1_ Fidangndm 17+2deyim 15. Haftalarda tek bir defa kelebek kanat çırpar gibi hissettim ondan sonra hiç olmadı bende bekliyorum bakalım ne zaman hissedecem🤩
Fidangndm minikmucizem1_ minikmucizem1_ bundan 2 hafta önce sadece üç defa üst üste bi damar atıyormuş gibi hissettim ondan sonra kesildi daha dahada hissedemedim ama😔
Sfk55 Bende 18 den sonra cok ufak pıt pıt hissetmeye basladım. Şimdi 20 hFtalık olduk bigün harektlyse 2-3 gün hissedemiyorum ya da cok az ama ilk hsstgm zamanlar daha kuvvetliydı sanki ya da panik yapıyrm 🙈
Fidangndm Sfk55 ah bende cok sabırsızım sanırım🙈 hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah♥️🧿
minikmucizem1_ Fidangndm bende halâ hissedemedim ama normalmis canm 20. Haftada hissedenler varmış bide ilk gebeliklerde geç hissediliyor sabırla bekleyelim 🤗
Svdkbs Ilk gebeligim de 20 haftada hissettim ilk hareketi et seyirmesi gibi hissettim 2. gebeliklerde daha erken hissediliyomus bakalım ne zaman hissetcem :)
Fidangndm Svdkbs ben Mucizelerim34 yaa maşallah♥️ Evet ilk gebeliğim bundan bi iki hafta önce sadece cok az hissettim böyle damar atışı gibi ondan sonra hiç hissedemedim o yüzden endişelendim sanırım☺️
Zlhb Fidangndm yanı hıssedıncede duzenlı hareket bekleme zaten epey bır sure gaz mı bebek mi anlayamıyorsun sonra sonra düzene girecek☺️
Mucizelerim34 Fidangndm eğer ilk bebeğin ise çok normal canım 20.haftadan aşşağı hissedenler nadir ilk bebekte ben oğlumda 17. Haftamda hissettim 20. Haftamda artık tamami ile dönmelerini hissediodum şimdi 2. Ye hamileyim 12+5 günlük bebişim 10. Haftamda başladım hissetmeye ve şuan döndüğünü falan cokrahat hissede biliyorum
DilanDag Fidangndm ilk 21 de hisettim şuan 24+5 teyiz hala düzensiz sürekli hissedemiyorum, his etmemen şuan normal :)
Manyakcadl Fidangndm 20. Haftada falan baslamisti pit pitlar :) bende cok korkmustum 18-24. Haftalarda hissedilir korkma demisti doktorum bundan oncesi ztn gazmis ilk gebeliklerde.. yani ztn 300 gr lik bi seyi suyun icinde hissetmemiz mumkun degilmis
Mucizelerim34 Fidangndm endişelenmeni anlıyorum tatlım annelik iç güdüsü ama cok normal ara ara seyrme tarzında hareketler yada sanki karnına birden ağır birşey koymuş gibi bir ağırlık hissediceksin