Mustafaemine Karnımda değişik bir şeyler oluyor ama ne olduğunu tam anlamadım acaba bebek mi hareket ediyor
Merve1192 Mustafaemine Benim 12. Haftada ufak hareketler olarak hissetmeye başladım doktorum da olabilir dedi 🙈 ultrasonda da kıpır kıpır di zaten 😅 hissediyor olabilirsiniz bence
Skran Mustafaemine zayıf sanız eğer hissedebılırsınız doktorlar da söylüyor zaten zayıf kadınlar erkenden hıssedebılır bende oyleydım 14 haftada hıssettim suan 17 haftalığım o kadar güzel bu hıs ki bı hanfendı ımkansız yazmıs ımkansız dıye bıse yok herkesın yapısı farklı
brcaky O hissettiklerin bağırsak hareketleri bende öyle zannediyodum ama 18.haftada ilk hareketi hissedince diğerlerinin minik gaz bulutu kıpırtısı olduğunu anladım. 😊Bide zaten 18.haftadan önce bebişkolar çok minnak imkansız yani maalesef
Merve1192 Skran bence de herkesin yapısı farklı yani ben kiloluyum ama hissediyorum dediğim gibi ve bağırsak hareketiyle falan karışacak bir durum değil yani küçük olduğu için zaten günde iki günde bir ancak hissedebiliyorum pıt diye içimde 🥰
Nurhanipek Skran merhaba bende 17 haftalığım baya hissediyodum ama sizinde hiç hisstmediğiniz gğnler oldumu . İki gündür hissetmiuorum gibi geliyo ama sol taraftaa şişik bazen iniyo . Tedirgin oldum biraz
Babyy1S Mustafaemine bebek şuan yukarda degil vajinanin üstünde eğer zayıfsan orda olduğunu hissedebilirsin sertliği eğer karinda hareketlenme oluyorsa başka bir şeydir o bende 14haftalığım elimle nerede olduğunu hissediyorum 😊
Skran Nurhanipek yok olmadı her gün hatırlatıyor sıpa 😊 belkı çok hareket ettıgınız ıcın oynasada hısetmıyor olabılırsınız