EmineO 38 hafta oldu ancak hala makat geliş bebeğim. Doktorda haftaya yani 39da sezeryan dedi. Hiç dönme ihtimali yok mu kızlar napabilirm bir akıl verin ya kilosu da zaten düşük bebeğimin
Kbrakbra EmineO canmm bana günlük yarim saat yürüyüş yap demisti kafası ağır olduğundan dönebilir dedi , 1 hafta sonraki kontrolde dönmüştü.
Sibelselim EmineO benimde öyleydi bu zamandan sonra zor bence dönmez ben sezeryan oldum çokda güzel geçti
Spring EmineO 39 da döndü bebeğim ilk gebeliğim. Dönebilir. Profilimde bazı arkadaşlara yazmıştım bakabilirsiniz oraya. Hayırlısı olsun şimdiden.
Bicanbehiye Kbrakbra şansın varmış dönmüş seninki ben düz duvara tırmandım da dönmedi benim inat oğlum 😁😁
Neslihan__33 Ben de 37+5 im şu an dönmüyor ne yaptıysam doktor 38+4 te alacak pazartesi günü, hayırlısı buymuş 😅
NurseB EmineO youtube da makat gelişi cevirme egzersizi var koltukta baş aşağı duruyorsun ben doktoruma danışarak o egzersizi yaptım ve 2hafta sonra bebeğim dönmüştü. Doktoruna bi gösterip yapabilirsin. Burda bi arkadas vardı 38 de makat olan onun da dönmüştü bebeği sonra
Aysenver0816 EmineO bizde 37+4 deyiz benim kızımda dönmedi doktor 10 gün sonraya sezeryan günü verdi bakalim Allahtan hayırlısı sağlıkla gelsinlerde
Bicanbehiye Kbrakbra Ben yürüyüşe çıkıp 10 dakika yürüyüp eve geri dönüyordum sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı malum. Eşimde sen köşeye kadar yürüdün ordan döndün bu çocuk ondan dönmedi diye hala dalga geçer 😁😁
Kbrakbra Bicanbehiye ☺☺☺valla canm çocuk nasıl isterse öyle geliyor naparsan yap. O yüzden sağlıkla gelsinler de boşver gerisi önemli değil 😊