Anneboncugu Kızlar sizce philips aventin cam biberonu mu yoksa plastik biberonu mu iyi herkes farklı şey diyor yorumlarda sizce en kullanışlı hangisi tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum 😊💜
Kbrakbra Anneboncugu ablam çeşit çeşit alıp sadece avent kullanmıştı, bende ona istinaden avent aldım bulunsun diye cam olanini
Sevendays Anneboncugu cam her zaman sağlıklı ama kirilma olasılığına karsilik bir tanede plastik alin kotu gun dostu😊
isimsizbebek Anneboncugu 4 aydır cam kullanıyoruz nuk marka. Camda bir sorun yaşamadım. Plastik de vardı ama hiç kullanma ihtiyacı hissetmedim.
Zeynep_cagdas Canım benim kendi tecrübem yok ancak, abimin kızına kullnamıştık ve çok memnunlardı. Ayrıca sağlık açısından kesinlikle cam. İçine sıcak su, süt vesaire koyacaksınız plastik ne olursa olsun sağlıksız bir malzeme.
Ayazmm-123 Oğlum bir yaşına gelene kadar avent cam biberon kullandık.1 yaşından sonra ayaklandıkları için ve sürekli ellerinde gezdikleri için kırılıyor ve tehlikeli olabiliyor.Cam kırılınca yine aventin plastik olanına geçtik biz.Şimdi yine öyle yapmayı düşünüyorum.
Bicanbehiye Anneboncugu aventin plastiği var bende içine meyve suyu gibi şeyler de koysam biberon reklenmiyor emzik kısmı da renk almıyor.bir haftada 3 cam biberon kırınca plastik kurtarıcım oldu
gupsemnur Anneboncugu benim diğer iki kızımda çok fazla gaz ve kolik sorunu vardı onum için Plips avent kolık için olanlarından alacam ama onlarda plastik