RabiaMG Kizlar yarin seker yukleme yapilcak kac saat aclik olmasi gerekiyor doktorum bisey soylemedi bilenler cevaplarsa cok sevinirim.
Canan95 RabiaMG ben sabah kahvaltısı yapmamıştım ve su icmemistim sadece doktorumda su kadar saat aç kal da demedi. Öğlen 1 gibi de şeker testi oldum
brcaky Ben 12 saat açlık ve susuzlukla gitmiştim, buarada yüklemeden sonrada kan alınana kadar sakın su dahil bişey yiyip içme
RabiaMG brcaky ben bir 75 gramlik olcturdum doktorum acmisin dedi evet dedim hani yatmadan falan bsy attim mi agzima hatrlamiyorum. Simdi 100 gramlik yapilcak birkac kez kan alincak sanirim kan almalar bitene kadar hic icmiyeyim mi su.
brcaky RabiaMG benim direk 75 mg yapıldı kesin sonuç versin diye. İlk açken kan alındı, sonra şekerli su içtim 1 saat sonra ve 2.saat kan alındı yani bu 3 kan alınma işlemi sırasında su içme yasak denildi
RabiaMG brcaky anladim canim banada 75 yapildi ama 1 kez kan alindi sekerli sudan sonra ve su icme falan demediler icmis olabilirm busefer dikkat edicem
brcaky RabiaMG inşallah güzel sonuçlar alırsın ben 12 saat üstüne bide 3 saat susuz kalınca zorlanmıştım akşamdan çok su iç😊😊