Şükürler olsun ki bende dogum yaptim nisanda dogum yapan anneleri gorunce ben ne zaman doguracagim diyordum bu benim ikinci dogumum ilk dogumumda suni sancı aldigim icin bunda hep kendi agrimin gelmesi için dua ediyordum rabbim duydu sesimi geleyim hikaye me dun kizimla cok dolastik disarida aksam 7 de eve geldik eve geldigimizde bir agrim vardi cok gezdiğim icin olduğunu dusundum biraz uyudum ama sanci cekerek uyandim saat 8 bucuktam sonra 15 dk bir gelen sancim vardi ardindan 10 dk düştü esimde evde yoktu gece calisiyordu ve saat 12 bucukta gelecekti saat gece 12 bucuga kadar 10 ve 5 dk arasi duzensiz sancilarim vardi esim gelince bir duş aldim rahat etmek icin ardindan sancilarim gecer gibi oldu uyudum gece 3 te asiri siklasmis bir sanciyla uyandim hemen hastaneye gidelim dedik fakat evde bir kzim olunca kayinbabamlarin gelmesini bekledik onların gelmesi 40 dk buldu bu arada sancilar geldikce duramıyordum evde olunca dahha rahattim tabi en son yoldayken oglum basiyla baski yapmaya basladi dogum baslamak uzereydi hastaneye geldik cati muayenesi olacaktim ki suyum geldi hemen doguma aldilar dogumda 3 sefer ikinmayla oglum dogdu cok sukur ki o sancilardan eser kalmadi rahatlamistim kus gibi oldum bir 5 dk daha gec gitmis olsam yolda dogum baslamisti benim gibi bir hataya düşmeyin sanciniz 10 dk bir geliyorsa asla evde durmayin dikişlerim var ama kesik atmadilar oglum eliyle geldigi icin yirtmis cok az bir dikisim var bu arada 40+2 de normal dogum yaptim rabbim herkesi bir avazda kurtarsin çok şükür ikimizde iyiyiz 😊 biraz uzun oldu k.bakmayin hakkinizi helal edin 💙💙💙👨👩👧👦👨👩👧👦