Hep Bi kızım olsun istemiştim rabbim bna verdi çok şükür🤲🏻 normal doğum için bekliyorduk normal olsun istiyodum. Çatı muanem 38. Hafta yapıldı ve normal doğum için uygun olduğumu söyledi doktorum. Beklemek istedim. Eşimin işinden dolayı yanımda olabilmesi için 1. 5 hafta falan beklemem gerekti. Ben ailemin yanında memleketimde kalıyordum. 39. Haftamda geldgmde ise ne gelen vardı ne giden🤷🏻♀️😂 en ufak sancıyı bile doğum sancısı dye umdum ama olmadı ne yazık ki🤦🏻♀️ muaneye gttgmde ise 39+3 olmuştuk bile ve eşimin izni bitmek üzereydi eğer 2 gün içinde doğum yapamazsam eşim mecbur evimize dönücekti ve yanımda olmicaktı. Doktorum Bi açılma yok biraz daha bekleyelim dedi doğum yapmaya müsait çatın bekleyelim dedi bende eşimin durumunu anlattım o zaman istersen bugün alırım seni sezeryana istersen yarın dedi. Bende her ihtimale karşı aç gitmiştim 😂 ne diceğimi şaşırdım tamam bugün olur dedim heyecan bastı titreme ağlama bütün duygular geldi geçti 😂😂😂 eşim ve annemle konuştum odadan çıkıp durumu anlattm tabi onlarda heyecanlandılar 🤗 bal kızımı sonunda koklayabilicektim🥰 yatışım yapıldı odama geçtim bekliyoruz ama nasıl heyecan beni almaya geldiler doğum haneye indik hem korku hem heyecan 😁 Allahım nasıl duygular rabbim isteyen herkese yaşatsın🤲🏻 belden İğne yaptılar bu acılı Bi işlem deil snra ayaklarım karıncalandı ve uyuştu çok kötü Bi mide bulantısı yaşadım ağladım çok kötüyüm kusucam bşyler yapın dye 🤦🏻♀️snra biraz hafifledi doktorum geldi nasılsın dedi korkuyorm dedm korkma kız niye korkuyosn dedi😂😂 hissedicekmiyim dedim hayır dedi ve o sırada zaten başlamış ameliyat doktorun hareketlerinden anladım 🤦🏻♀️😂😂😂😂noluyo noluyo derken bak bebeğin doğdu dediler bende hani ağlamıyo dedm ağlar şimdi annesi dediler ve Bi sessssss… ♥️ Allahım yok böyle bşy nasıl Bi duygu anlatılmaz snra bana getirin görym dedm getirdiler öptüm ve annemle eşimin yanına gtti aşk kuşum 🥰 bebeğim 09.06.2020 🐣39+3 te 3. 650 doğdu 💗 şimdi kokusuyla günlerim geçiyo şükür tek sıkıntımız mecbur Bi süre süt gelmedi mama verdim memeyi tutmakta zorlanıyoruz İnş en kısa sürede o oda olur 🤲🏻 rabbim isteyen tüm herkese bu duyguyu nasip etsin inş 🤗😇