H6D6ylmz idral yolumda yuksek miktarda enfeksiyon cikti doktorum da düsuk hapi verdi önlem amaçlı idralden kan gelmişti çünkü dusuk tehlikem yoksa bile sikinti olurmu sizce icsem sirf dusuk yap masin diye iccem birsey olmaz dimi enfeksiyon cok fazla
Ygmrcfr H6D6ylmz Yok canım bişey olmaz içmem daha önemli bende de çıktı enfeksiyon bi şaşe 2 antibiyotik verdi ayrı ayrı onları kullanıyorum bende bunlar bebeği etkilemiyormuş bende doktoruma defalarca sordum oda defalarda için rahat olsun kötü bişey olsa vermem dedi içmezsen kötü olur dedi
Akty0753 H6D6ylmz düşük hapı ne alaka enfeksiyonla antibiyotik vermesi lazım idrar yolu enfeksiyonuna antibiyotik verilir
Mutlu_anne00 Hll3840mhmt normalde enfeksiyon düşüğe erken doğuma yol açtığıni söylüyor doktorlar onun için ilaç vermiştir yanlış yazmış heralde benimde bildigime antibiyotik verir🤷
Deletedmom95 Hll3840mhmt enfeksiyonun çok olması ilk aylarda düşüğü son aylarda da erken doğumu tetikliyor. Benimde enfeksiyona bağlı kanamam olmuştu iki gün hastanede yatış yaptım. Hem progestan iğne vurundum hem ilacını kullandım canım ☺️
Akty0753 Srplakgn yani enfeksiyona dusuk hapi verilmez antibiyotik veriyolar suda acilan onu iciyosun bebegi korumak icin dusuk hap vermesi sacma bide enfeksiyon icin verilen antibiyotigin hicbir zararı yok bebege
H6D6ylmz Srplakgn benden idralden kan geldi oda enfeksiyondan da olur belkide rahimden gelmiştir dedi ve enfeksiyon yuksek olduğu için dusuk yaparmış ondan dolayi