Minikjelibonum Merhaba dış gbeelik geçirdikten sonra sağlıkla geba kalan var mı çok korkuyorum. Doktor korunmayı bırakın dedi ama korkuyorum
UrasEgeninannesi Minikjelibonum tabikide var. Dış gebelik sağlıklı gebeliğe engel değil ki. Benim sorumlu hemşirem dış gebelik yaşadı bir tüpü alındı. Ondan sonra 2 kez gebelik geçirdi doğum yaptı 😊 daha nice insanlar var öyle
Babymommm Minikjelibonum tabi ki engel değil ben geçen sene sebepsiz dışgebelik geçirdim ama şuan 35 haftalık hamileyim çok şükür . Bir kere geçiren diğer hamileliğinde çok korkuyor tekrarlar mı diye rabbim kimseye yaşatmasın çok zor günlerdi gerçekten
Ogretmenhanim92 Minikjelibonum ben varım dış gebelik geçirdikten 5 6 ay sonra normal yollarla hamile kaldım hiç bir sıkıntı olmadı
Minikjelibonum UrasEgeninannesi öylede ben o kadar çok korkuyorum ki ya tüpler açık yazıyor film de ama sanki bi tüp incelmiş doktorda öyle dedi
Minikjelibonum AATozarr ayy maşallah böyle duyunca çok duygulanıyorum. Rabbim sağlıklı ömür versin inşallah bnmde olur🙏🏻😌
AATozarr Minikjelibonum İNŞALLAH tez zaman da RABBİM en hayırlısından sağlıklısından sana da nasip etsin canım🤲🤲🤲
Blossom Minikjelibonum Ben de ilk gebeliğimde dış gebelik geçirdim. Neredeyse 1 yıl olacak. Yeni cesaret edebildim korunmayı bıraktım. Ben de çok korkuyorum ama yapacak bir şey yok. 🤷♀️ Allah bir daha yaşatmasın o günleri.