Burcuyyy Kızlar günlük temizlik süpürge mutfak lavabo yapıyormusunuz ben az ayakta dursam belim ağrıyo 25.6 haftalığım gelişimi 27 haftalık oturamıyorum bile belim kasıklarım çok ağrıyor böyle birşey yaşayan varmı
Meriwa Burcuyyy valla yemek yapıyorum zaman artarsa çamaşır bulaşık mak derken yoruluyo insan gittikçe ağırlaşıyosun aklında olsun alışerişini tamamla 30 larında çantan hazır olsuncanm yıkanması ütülenmesi derken zor oluyo
Berilknur Burcuyyy benimde öyle oldu bir ara crp ‘em yükselmiş o bana halsizlik yapıyormuş birde evde bir kızım daha var akşama kadar oturma fırsatım olmuyor
Zlhb Burcuyyy 20-30 haftam çok iyiydi 30dan sonra çöktüm 😂 kendini yorma mesela tek seferde tüm evi süpürme biraz dinlen devam et enerjin kalırsa sil kalmazsa ertesi güne bırak.Yemek mecbur her gün oluyor onuda işin az olduğu zaman pratik şeyler yap buzluk stoğu olsun mesela ben kendimi kötü hissedersem buzluktan balık çıkartıyorum köfte veya karnıyarık hoop fırın gibi şeyler.Başta çorbaları konserve gibi yapıyordum mesela sıcakken kavanozluyordum konserve gibi bozulmuyor her gün aynı çorba olmuyordu böylece hem☺️
Merdaaal34 Canım günüm günümü tutmuyodu ama 20 haftadan itibaren her işimi yapıyorum çok şükür ama herşeyi bi anda yapmıyorum dinlemek yapıyorum o zaman bel ağrısı olmuyo tavsiye ederim 15 dk iş 15 dk dinlen
ek-istanbul Burcuyyy evim 2 katlı 35haftaya 2 gün kaldı ve ben hala 2 günde bir kendi temizliğimi kendi yapıyorum yemeğimide bide yetmiyo tatlılar falan yapıyorum. Zorlandığım zamanlarda oldu ama hareketsizlik daha da kötü. Dinlene dinlene iş yapılmalı bence herhangi bir risk yoksa
Shr1530 Burcuyyy 24 haftalığım dinlene dinlene kendi işimi yapıyorum hatta duvarlarımı camlarımı kendim sildim hareketaizlikten çok daha iyi yemek zaten her gün yapılıyor ilk gebeliğim hareketli olmanın Doğuma da katkısı olacağına inanıyorum
SevilayBayram Burcuyyy şu an 34 haftamız bitti. Dediğim gek şey keşke 20 li hafgalarda her işi bitirseymişiz. Son zamanlara bırakınca çok çok zor oldu herşey gerçkten.
Mrvts Burcuyyy bende 27 haftaliğim dinlene dinlene her işimi kendim yapıyorum sadece süpürgeyi eşim tutuyor müsait olduğu zamanlarda, en zorlayani ütü oluyor bende de bel ağrısı var ama temizlik yapmak ütü kadar yormuyor 😔 bence bel ağrısını dokturunuza sorup ona göre bir problem yaratmicaksa yapın işleri
yaseminligunler 39+3 günlüğüz büyük yaz temizliğm dahil duvar silme cam silme 33 haftalıkken falan yapmıstım camları yagmurdan dolayı gene ara ara sildim ama hep yagmur yagdı bıraktım bende silmeyi her işimi kendim gördüm bu zamana kdr alllahıma şükür dünden beride dogum bekliyorum sancım var ufak ufak allah yardımcınız olsun
YagizAsyaMom Burcuyyy mecbur gaomak zorundayım ufak bebeğim var eşim evde oldukça büyük süpürgeyi o açıyor halıları fln o sirkeliyor ama her gün 4 5 kere çamaşır bulaşık yemek oğluma yemek olayları bende
Davetsizmercimek Valla benim de cok ağrıyor ama takıntılı olunca agrısa da sızlasa da yaptım yapıyorum 😄 38 olduk , dün koltuk sildim , cam sildim 🤞🏻 Köklü temizlik yaptığım halde yine günlük de yapıyorum
Burcuyyy Davetsizmercimek maşallah ben ev süremiyorum yemek bile zor yapıyorum birde çok sıcak bunaltıcı
sehergunduz Bende 30 haftaligim ve temizlik takıntım var her gün tekrar tekrar temizlik yapiyorum bazen kasık ve bel agrilarimdan yuruyemiyorum🤦🤦