Mhtpctn Kızlar 15 haftalık gebeyım 2 3 gundur tekrardan kusmalarım baslado ve suan boğazımda yanma var yutkunurken ne yapmam lazım
irva Mhtpctn Bende 15 haftalığım 2 gündür baş ağrısı tansiyon düşüklüğü ve kusma başladı.Kustuktan sonra boğazım yanmasın diye hemen ağzımı çalkalayıp gargara yapıyorum dişimi fırçalayıp sakız çiğniyorum valla.😂
Mhtpctn irva yoksa boyle degıldım ya kolumu kaldırcak halım yok bas ağrısı desen oyle sureklı yTıyorum bende basım ondan agrıyor dıe dusunmustum
irva Mhtpctn Dünden beri bende öyleyim inan.Yataktan kalkmıyorum valla.Başım zonkluyor kusunca rahatlıyorum ama ağrı geçmiyor.Tansiyonuna baksana sende.
Mhtpctn irva bugun gıttım doktora olctuler tansıyonm normal cıktı ama kafam kalkmıor yattıkca da canm sıkılıyo kalkınca da basım doncekmıs gıbı oluyo anlamadım bende bıde boğaz agrısı cıktı ustune
irva Mhtpctn Havalarda sıcakladı hepten mahvediyor.Umarım hemen geçer bu durum yoksa çekilecek gibi değil.
Mhtpctn irva kesınlıkle pskolojık olarak bıtık zaten duygusallık var cok degısık yaa ne guzel 3 4 gun once enerjım felan vardı kusmalar geldı enerji yok oldu doktor mıde bulantısı hapımıda kestı nolcak bılmıorum
Mhtpctn irva bide doktor bana bugun 3 bucuk Aylıksın dedı ben 4 hesaplıorum nasıl oldu anlamadım bana göre bu ayın sonunda 4 bıtıcek ama o bugun 3 bucuk dedı sok oldum 2 hafta sonra 4 mu olcak oyle bıseyler dedı snın doktor bıssy dedımı onun ıcın