Merhaba anneler az cok tanıyorsunuz benı 7 haftalık ve 38 haftalık kaybım var sebebi bilinmediği için test yapıldı bağışıklık testleri yapıldı ve cok şükür bugun hepsı negatif geldı cok ama cok sevındım ben pıhtılaşmadan şüphelenmistim agustosta da genetık test sonucu cıkacak doktorum büyük ihtimal genetıkte temız gelır dedi cunku genetiğimizde problem olsa bebeğimiz mutlaka saglıksız ya da anomalılı olurmuş ve oğlum cok saglıklı bir bebekti doktor kısacası takdiri ilahi dedi 🤲 ilk bebeğimi kaybetme sebebim perde varmış benım rahmımde ama cok büyük değilmiş boyutu ilk bebeğim perdeye yakın tutundıgu için kalbı durmuş ve ayrıca ilk gebeliğmde kese yanında büyük bir kanama alanı vardı yanı riskliydi ilk gebeliğim ve perde de büyük olmadıgı için oğlum 9 aya kadar gelmş ve perde küçük oldugu için erken doguma da sebebiyet vermemiş hazıranda Allah nasıp ederse perdeyi aldırcam histeroskopi ile ve agustos ayında korunmayı bırakcam Allah nasıp ederse evet sezeryan oldum ama doktorum 6 ay korunmak yeterli dedi ve bana tek iyi gelecek oğluma bir kardeş dogurmak inşallah rabbim nasıp eder 🤲şimdi yeni bir gebelıkte ben pıhtılaşma olmasa bıle kan sulandirıcı iğne ve hap kullanacagım dimi?