muhendisanne1 Busraveminisi1 canım ben o ayak yanmasından ne çektim uyku düzenim rezil oldu sen daha başındasın görünce direk uyarmak istedim çok baharatlı acı şeyler yeme direk ayak yanması yapıyor ben bulana kadar kurtulana kadar ne çektim sen çekme
Busraveminisi1 muhendisanne1 aslında öyle aşırı acı baharat seven biri de değilim ama teşekkür ederim yine de ufacıkta olsa dokunuyor demek ki bir uyandırıyor uykumdan sonra uyu uyuyabilirsen alev alev 😔
Dmlyldz HappyMom 🤦🏻♀️ Son 1 ayım kaldı boğuluyorum gibi hissediyorum. İçim içime sıkıcı geliyor bu sıcaklar beni mahvetti. Zaman hızlıca geçsin yaz aylarında doğuracak olan anneler bir an evvel sağlıkla kurtulalım 🙏🏻☺️
tugce67-67 Dmlyldz ay benimde son 27 ama mahvetti bu havalar ,gece uyku falan yok sıcak ve ayak yanmasından.kendi bedenimi çekecek gücüm kalmadı🙄
Haticecaliskan Evet maalesef sıcak artık bizim için bu dönemde dayanılmaz bu hale geldi bu an önce bende doğurmak istiyorum bu. Andan oğluma kavuşmak da heyecanı var tabi 🤲
Melek_krkurt Normalde sevmem sıcağı şimdi iyice yakıyor son 2 ayım geçse de hem rahatlasam hem oğlumu kucağıma alsam 😧😊
Yarentnc Benim daha 57 günüm var durduğum yerde terliyorum uzanamıyorum hiç esmiyor hava biran önce doğurmak istiyorumm sanki doğurunca serinlicem başka türlü serinleyemiyorum çünkü 😥😑
Arzutncz dhm0653 son 2 ayım ayaklarım yaniyo buz koyuyorum ayaklarima.surekli soguk suyun icinde ama.fayda etmiyo agliyorm artik……ne yapcaz….
AyseNurB HappyMom Karpuz olmasa yaşayamam sanırım bu sıcakta.. ev ahalisi çorapla geziyor üstelik hala😳 önümüzdeki aylarda ne yaparım bilemiyorım 😬
Gizem_27 Aşırı bunaltıyor yazı çok severdim normalde ama bu sene nefret ettim sanırım 🤦🏼♀️son 1 ay kaldı ama dayanılmaz bir hal aldı o son 1 ay nasıl geçicek diye düşünüyorum 😪
tugce67-67 Gizem_27 benimde 27 gün kaldı ama ölüyorum sanki ,geceleri sıcak ve ayak yanmasından uyku yok😢gündüzleri içim bayılıyor sanki doğru düzgün ev işi bile yapamıyorum .oturdugum yerde su gibi oluyorum .sizinde mi aynı🙄
FatmaDuman HappyMom 3 aylık hamilemiyim ve yavaştan başladı normalde vücut ısım kanım yüksek bu dönemde dahada sıcaklamaya başladım
Gizem_27 tugce67-67 aynen tam olarak bende öyleyim tek fark ayak yanmam yok ama bacak kramplarım var benimde 😪
Mucizem7 Msratanatms59 valla sıcak basması bende 1haftadr çok fazla sürekli yıkanma isteği var çünkü sıcakladikca terledikce vücudum kasiniyo resmen. Allahtan 10 günüm kaldı sezeryan olucam.
tugce67-67 Arsesra valla canım kimisinin lohusalıkta oluyormuş ama benim doğum yaptıktan sonra tüm sıkıntılarım kesildi ,ne ayak krampları kaldı ne terleme .hepsi bitti çok şükür🤗hiç bitmeyecen sanırdım doğurmadan 4 aylık olduk bile😂