gulsahinn93 Doktora gittim yine bi kanamayla hiçbi sıkıntı yok alışacaksın kanamaya zor bi hamilelik geçiriyosun dedi ama bi sorun yokken kanama neden olur ??😒 bu arada 16 haftalık
ssuleeyuce gulsahinn93 benimde olmustu ilkinde camasirimda parca vardi kanli ikincisindede kese alaninda vardi. Bu knmalar plesantaya bagli kanma oluyo normalde bebek sagida plesanta yukarda olmsi gerekirken bole durumlarda plesanta asgida oldugu icin kanama oluyormus progestan serum yemistim ve kanama alani kayboldu ma dikkt ettim yorulmadim gir kaldirmadim stres sikinti yapmamaya calistim. Sizde dikkt edin
Arsu1661 gulsahinn93 en azından çok şükür bi sıkıntı yokmuş onlarda elbet geçer benim kanama alanım war 13 haftalığız bende hep geçmesi için dua etmekten ve ilaçları düzenli kullanmaktan başka bişi yapamıyorum 🥺
Berke Ben 6+4 oldum ilk gun kirmizi kanamam oldu hemen acile gittik igne yapti progestan hap ictim kanama durdu simdi simdi kahverengi leke geliyo azar azar nolcak bilmiyorm gunde uc kez progestan hap vajinal kullaniyorm rabbim hayrlisini versn ya
gulsahinn93 Berke bende 3 kez fitil olarak kullanıyorum ama kahverengi durmuyor sebebide olmayınca insan anlam veremiyor
Berke gulsahinn93 bosver kuzum sebebini sen yat dinlenmene bak insallah biter kanamalarmz zaten sebep sylemiyoki doktorlar o yuzden dusunme arastrma hapini kullan bol su ic dinlen sadece
Edakoc Arsu1661 canim bende 13 haftaligim ama benim kanamam.yok ama bebisin pilesentasinda kanama var 😢
Arsu1661 gulsahinn93 inşallah geçer 10+5 ten beri bitemedi arada bi kesiliyo sonra yine kahverengileri görüyorum 😞
Arsu1661 Edakoc rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Sizinkide umarım geçer en kısa zamanda ilk defa duydum plesentada ki kanamayı doktor ne dio inşallah ciddi bi durum değildir
Elif0 Benimde gecen hafta 12+3 te kanamam oldu direk doktora gittim içerde kanama görmedi progestan hap ve iğne verdi aksama doğru kanamam geçti 4 gün boyuncada kahverengi lekelenmem oldu şimdi 2 gündür lekede kesildi canım