Gebegunlugu Rapor ile birsürü aldim fakat doktorum yarısını boşaltıp yapmamı söyledi ama nereye kadar bosalticam bilmiyorum .. bide yatmadan önce yap dedi çok mu ağır.. bilgili anneler yardimlarinizi bekliyorum 8+3 üm🙏🌸
mlsmrtgl Gebegunlugu üzerinde ilacın değerler var ona göre ayarla . Ağır olduğundan değil kan sulandırıcılar genellikle uyumadan önce kullanılır o yüzden uyumadan kullan demiştir .
mlsmrtgl Gebegunlugu canım üstünde aynı cetvel gibi çizgi var 0.1 0.2 şeklinde yazıyor oksapar öyle hiborda da var diye biliyorum
mlsmrtgl Gebegunlugu olmadı göz ayarı yapacaksın mecbur kuzum . Ama oksaparda dediğim gibi ölçü var yanında
mlsmrtgl Gebegunlugu aslında yarım vurulmak riskli hem doz ayarı hem o igne iki defa vücuda girecek . Doktorun neden yarım vur dedi ki
Gebegunlugu mlsmrtgl 3500 binlik yazdı oda piyasada olmadığı için 5000 lik yazmak zorunda kaldı canım iki defa kullanmicam dozun yarısını dışarı akıtcam yarisini vurmuş olucam zayıfsim ağır gelir hepsini kullanma dedi çok riskli dedi