Selin17 Berra20 bende 15 haftalığım canım, 18.haftamda bende 15 saatlik yolculuk yapacağım doktorum izin vermedi uçakla gidebilirsin sadece dedi 😞
Babyy1S Berra20 ben 14 haftalığım 8 saatlik yola gezmeye gittik kendi arabamızla belim bacaklarım ağrımaya başlamıştı ve mola vererk yürüdüm mola verdigim yerlerde eve geldigimde karnım ağrımaya başlamıştı bnce uçakla gidin
Gull77 Berra20 ve benimde gidicem yol 10 saat felan mecbur kalırsam yine gitmek zorundayım otobüste artık cif kişilik koltuklara tek kişi otutturuyolarmış yatarak giderim diye düşünüyorum
Gull77 Berra20 bende seninle aynı haftadayim normalde 4 saatlik yola izin veriyoruz dedim ben memleketime gitcem özel araçsa olur dinlenerek gidin ama otobüsü önermiyorum dedi
Berra20 Derdimi bi bilseniz kizlar . Ne buluyosan onla git dersiniz de..bebege zarar vermektn cok korkuym .
Berra20 Gull77 bn suan ailemn yandaym ama evime gitmk istyorum . Ne kdr zor olursa olsun. Orda dogum yapmk istym . Esimde yok evimde ama sartlar beni buna zorluyo
Gull77 Berra20 ailen nerde yasıyoki tek nasıl yapıcakcan eşinde yokmus zaten büyük risk bu hamilesin bide evde tek kalman iyi olmaz bence
Berra20 Gull77 sag salim bebegi dogursaydm stres sknti bise anlamadim hamilelikten dualarinda unutma lutfen