Aysema 40+1 olduk ama açılmam yok. Sadece rahim epey yuşamış ve incelmiş. Cuma günü suni ile normal doğum için deneyeceğiz. Hiç açılma olmadan suni ile doğum yapan var mı acaba ?
0EBRAR0 Aysema benimde cuma günü suni sancı ile doğum başlatıcakmış doktor. 39+5 im suyumun azaldığını söyledi ama benden sızan bir su yok . Hareketlerini takip et dedi 2 cm açıklık varmış . Suni almak hiç istemiyorum ama kendi sancımında gelesi yok sanırım . Allahım kolay doğum nasip etsin bekleyenlere
Oflugelin Aysema canım benimde sancım gelmezse cuma suni vericek doktor. 2. Doğumum olicak nasipsem ilkinde kendi sancım yoktu acilmam vardı suni aldım. Gözünü korkutmak istemem ama suni gerçekten zor. Zor dediğim sık sık geldiği için sancıları karşılamak zor oluyo. Normal sancı belli aralıklarla geliyo ama olsun sunide alsan emin ol kucağına aldıktan sonra hicbi aciyi hatırlamıyosun bile
NisaMomy Aysema 40+2 de yatış verdi suyum az diye sıfır açıklıkla gittim saat 9 da fitil yerleştirildi fitilden sonra sancılarım başladı çok çok yok denecek kadar az suni verildi çünkü fitille zaten açılmam iyi ilerliyordu☺️ Akşam üstü 17:20 de doğum yaptım normal.
Aysema 0EBRAR0 Ayni durumdayiz. Bizimde suyumuz azalmis. Ama bende hic aciklik yok😖 Bu durum biraz gözümü korkutuyor. Insallah kolau bir sekilde kavusuruz minnoslara🙏
eylul13_ 0EBRAR0 sanırım siz doğum yapmışsınız sağlıkla büyütün evladınızı, sizede çok geçmiş olsun, sormak istediğim açılmanız oldumu? Suni verildi mi, doktorum pazartesi bakıcak açılmam yoksa suni verecek ama korkuyorum sizden tavsiye istiyorum
0EBRAR0 Aysema aminn inşallah . Çömelip kalkma hareketini çok yap . Bide benim özellikle geceleri adet ağrısı gibi sancı geliyo 20 saniye sürüyo gidiyo . Ama gündüz bişeyyok . Sende nasıl durumlar
Aysema 0EBRAR0 Yapiyorum zaten. Ama daha cok yapsam iyi olacak sanirim. Benimde geceleri adet agrisi gibi oluyor hah diyorum sanci geliyor ama bir iki dk sonra hooop kayboluyor🙄
El_Ebruli Ya suni almaktansa sezeryan mi yapmak direk daha iyi acaba, suni sancı için hep çok zor duydum korktum açıkçası
Aysema El_Ebruli Ben normali cok istiyorum bana da sezeryan çok zor geliyor. Denemekte fayda var diye düşünüyorum.
Oflugelin Aysema sabah 10 gibi verildi 17:15 de normal doğum yaptım. Tam hatırlamıyorum ama damar yoluyla verdiler sanırım
Aysema El_Ebruli Ben de korkmuyorum değilim ama kadın anatomisi zaten doğum üzerine kurulu. Suni de olsa kendi sancımızda olsa bununla programlanıp dünyaya gelmişiz. Ve inanirsak basarabiliriz, daha önce yapanlarin bizden ne farki vardi ki. Umarim cuma günüde bu cümleleri kuruyor olurum🙈😂
Aysema NisaMomy Ne kadar güzel bizlere de nasip olsun insallah🙏 Saĝlikla büyütün yavrunuzu. Inanilmaz moral oldu bu teşekkürler🍀💕
0EBRAR0 NisaMomy akıntınız nasıldı doğum öncesinde . Kahverengi ya da pembe miydi . Pıhtı geldi mi . Bide suni sancıyı nasıl karşıladı vücudunuz
NisaMomy Aysema inşallah sende sağlıcakla al kucağına canım hiç korkma kucagına alınca ne sancıyı hatırlıyorsun ne çektiğin acıları🙏🥰ben doğumumu biile unuttum eşim anlatıyor diyom hatırlamıyom valla🤣🥰🥰ki geçen hafta salı doğum yaptım
NisaMomy 0EBRAR0 akıntım sadece normal kendi beyaz akıntım vardı benim nişanım yatışım yapılıp ebe muayenesinden sonra geldi, bana fitil yerleştirdiler suniyi 5 dk bile bağlı tutmadılar çünkü benim fitil sayesinde zaten açılmam hızla ilerledi suniye gerek kalmadı saat14 civarı ebe suyumu patlattı ondan sonra dahada hızlandı açılma ve 17:20 de doğum yaptım🥰🙏