Sse Yarın kontrolümüz var kızlar 35+6 yız kilo kaç sizin paylaşırsanız sevinirim şimdiden herkesin bebişine maşallaaah🧿🧿☺️🙏🏻 Birde son gittiğimde boy söylemedi doktorum sizinkiler söylüyomu bende heyecandan sormayı unutma rahatsızlığı varda😂 eğer sizinkilerde söylemiyosa belli haftadan sonra söylemiyolarmı acaba diye merak ediyorum
Psikolog-anne Sse bende yarın gidicem 36 oluyorum cok merak ediyorum kilosunu. 34 te iken 2700 dük, 36 cıkmıştı k ultrasonda şimdide 38 çıkarsak cıldırıciiim, 🤣 iki hafta önden gidiyorum hep 38 de gittigim de 40 diye acil dogurtacak diye korkuyorum 🤣
Nuros Bugün 36+4 3100gr dedi 37 haftaya uyumlu gösteriyor.boyunu bilmiyorum cok hareketliydi ölcemedi.
Sse Nuros benimde söylememişti geçen sefer boyunu bakalım ne çıkacak maşallah gelişimi güzel Allah bağışlasın 🙏🏻🧿
Sse Psikolog-anne maşallah annesi aman ilerde olsun Allah bağışlasın bence en az 3100 fln olmuştur sizinki🤗🧿
FNuribrahim Bende 36 + 3 um su anda kac bılmıyorum ıkı hafta once gıttıgımde 2700 demişti boyu 47 cm di persembe tekrar gdıcem bakalm ınsallah ıyı olur
Psikolog-anne Sse banda öyle geliyor kesin 3100 olmuştur, hatta gecmis bile olabilir bakalım ne yapacagız dogumu:)