asyaninannesii Şu yazıları okurken dondurma yiyişim vallahi Allah razı olsun kahkaha attım kız 😁😁sayende
Aydan95 asyaninannesii cumlemizden tatlim😁vallaha bende bi gaza geldim bi uyudum uyandim birini daha yedim😁bebegimin buzu artik 2 gune cözülür)🤣
asyaninannesii Aydan95 Ay allah seni yaaa😁😁yasadigin yer sıcaksa çözülür canım ben Adanada yaşıyorum sıcak vallahi burası pek tesiri kalmıyor yani
Aydan95 asyaninannesii canim bide dusun ben moskovada yasiyorum 😁 burda hava cok nadir sicak oluyor yani demek cocugum donuyor su an gerci 6 saati gecti dondurma yedigim ama yinede🤣
Papatya011 Dondurma yediğimi gören çoğu kişi çocuğun üşüyecegini hasta olacağını hamilelikte iyi olmadığını söylüyor 😂 yahu zaten ağzımda eriyip mideme gidene kadar vücut ısımla aynı oluyor rahmim nerede yemek borum nerede bebek anca onun şekerli tadını alır 😂
Nilis Aydan95 ne kadar sacma yeteri kadar ve az yedikten sonra ne olacak 😀anlamıyorum ya insanları sacma sapan seyler cıkarıyorlar 😃
asyaninannesii Aydan95 kız,valla keşke aynı apartmanda olsaydık gırgır şamata senle iyi vakit geçer valla burdakiler hiç selam sabah vermiyor senin gibi arkadaş lazım bana 😁😁🥰hiç arkadaşım da yoktur burda
nidarcn Aydan95 benimde kola içerken aklıma “kola içtim çocuğum erirmi asitten” postu geldi eşime dedim ters ters bakıyo bu ne diyo diye😂😂bu arada 6 ay aylık hamileyim ve hamilelikte ilk kez içtim oda yarım bardak linç yemiyim şimdi😂
_mucizem_ Aydan95 ayyy geçen gün benim kaynanam ne dese beğenirsin “Soğuk içecek içme çocuk hasta doğar” 🤦🏻♀️ Kafamı nerelere vursam diye düşündüm 😂