Canselcg Denizesin instagram dan @bigebeningunlugu var hem ovülasyon testi satıyor hemde danışmanlık yapıyor ücretsiz. Ben almadım ama takip ediyorum uzun zamandır çok hamile kalan ve memnun olan var
2subat Denizesin instagramda birgebeningünlüğü sayfasını incele canım ben aldım kullandım ilk denemede hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu sonra
720berra- Denizesin ilk idrarla yapmamak gerekiyor canım 10 gibi en mantıklı iki saat önceden şovu alımını kesmek gerekiyor öğleden sonrada yapabilirsin ama aynı saatte yap hergün YouTube dan da izleyebilirsin nasıl yapıldığına dair videoları. Merak etme hamile kalırsın stres yapma beslenmene de dikkat et amin inşallah🙏🙏
Nemu Merhabalar arkadaşlar, elimde bir sürü laboquik marka ovülasyon testi var. Sanırım 30 yada 40 tane kadar. Çok şükür ben hamile kaldım. İsteyen varsa ücretsiz gönderebilirim.
Denizesin Nemu Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin inşaallah anne olmayı.allah sağ salim bebeğine kavusmayi nasip etsin canm.ozelden yazıyorum simdi
Tugce28 Denizesin instagram birgebeningünlüğü tavsiye ederim aldım çok güzel laboquick kullandım iki ay hiçbirley anlamadım sürekli çift çizgi çıkıyordu