Denizesin Happybsrn ben de ona bakıyordum şimdi kaset tipi olanı iyi sanırım.niye ikinci kez aldın olmadimi
720berra- Denizesin ben kullandığım ay hamile kaldım canım. Yumurtlama zamanımı yanlış hesaplıyormuşum kullanınca farkettim tavsiye ederim yani internetten 30lu falan alabilirsiniz ben öyle yapmıştım
Denizesin 720berra- canmntesti aldım ilk defa bugün kullandim nasıl gondericem görüntüsünü sana da göndermek iatyorm
miskiamber İnstagramda bir kadın da satısını yapıyor ve testi aldıktan sonra sizinle sürekli irtibat halinde oluyor foto falan gönderiyorsunuz hamile kalan çok kişi var
720berra- Denizesin googla resim yükle yazıp img yazan linki tıklıyorsun canım resim yükle diyip buraya yapıştırıyorsun
720berra- Denizesin idrarı çok mu damlattın yada testi mi oynattın neden böyle dağılmış canım adetinin kaçıncı günü şuan
Denizesin 720berra- bugün 15. Günüm canm bugünler bence yumurtlama günlerim benim testi yerinden oynattik ondan oldu galiba . Bu gün t çizgisi daha net ama c de var. Sadece t çizgisi oldugundami yumurtlama fazla oluuo