Selin17 zohreeeee bu fotoğrafı ne kadar sürede çektin canım pozitiflik var gibi ama beklemeden kaynaklı da olabiliyor adetinin geçmesini bekle olur mu
_eylul09 zohreeeee t çizgisi silik var gibi duruyo ama tekrarlamanda fayda var. Çok idrar damlatmışsın canım
Kubrasnyrt zohreeeee hayalet cizgin var canim benimde oyleydi idrari biraz fazla gibi ama yarin testi tekrarlamani tavsiye ederim daha emin olursun Allah gonlune gore versin :)
Selin17 zohreeeee bence olmaz canım ama olanlarda oluyormuş.. çevrem de duydum. Adetinin geçmesini bekle bence 🤲🏼
rabiass zohreeeee oluyo. Benim adetime 5 gün vardı 10 saniye içinde 2.nci çizgi çıktı . Şimdi 8+2 günlük gebeyim
Miniik zohreeeee ben 4 gün kala öğrendim erken gebelik testiyle ama böyle değildi baya belirgindi çizgi, çizgi kaç dk sonra çıktı hemen mi
Poyraz_04 zohreeeee Ben adetime 5 gün kala test yapmıştım ve çok silik bir çizgi ile hamile olduğumu öğrenmiştim.
zohreeeee Miniik hayir canim hemen cikmadi baktim 5 dk cikmadi bende atdim sonra baktigimda boyleydi anlamadim
Sare07 zohreeeee ilk 10 dk da çıkması lazım. Sonra baktıkların yanıltır. Hamilesin ya da değilsin diyemez kimse.
Miniik zohreeeee ilk 5 dk dan sonra çıkan sonuç geçersiz oluyor malesef anında çıkması gerekiyor çizginin, testi tekrarla bence