Lacivertli_kelebek Tugcemd iyiye gidiyodu ama gözlerinde Rob hastalığı varmış kör olma ihtimali var gibi tedavi ediyorlar baklm🥺
tambirminnos Tugcemd onu bilemem canım akciğer filmini ve kan gazlarini gormeden yorum yapmam yanlis olur
Alpay34 Tugcemd bende 27 haftalık doğum yaptım şuan oğlum 10 aylık dua et inşallah iyi olucak 70 gün küvezde kaldı
Tugcemd Alpay34 Allahım saglıklı uzun ömür versin evladınıza 🤲🏻 Sizinde agzından solunum verdiler mi ?
Cansel76 Tugcemd 850gram dogdu bi gidiyodum çok iyiydi bi gidiyodum kötü beslenmesi iyiydi bi ara kestiler bi ara devam ettiiler son zamanlar kestiler yani sıkıntılı bir zamandı rabbim kimseye yaşatmasın
Tugcemd Cansel76 amin Allahım Allah sizede sabır versin gerçekten çok kötü bi durum 1 aydır yarı canım hastanede hergün dua ediyorum iyi haber alayım diye ama hergün aynı sözleri duyuyorum 😢
Cansel76 Tugcemd sıkıntılı ben o iki ay boyunca çalan her telefonda yüreğim ağzıma geliyordu bebeğim erzurumdaydı bende ığdırdaydım haftada iki defa gidiyordum ama hep korku vardı içimde
Tugcemd Lacivertli_kelebek Allahım yardım etsin düzelir insAllah Allah büyüktür ümidimizi asla ama asla kaybetmeyelim onlar bizden güçlüdür 🤲🏻
Tugcemd Cansel76 Allahım gerçekten güç kuvvet versin çok ama çok iyi anlıyorum sizi bi daha oldumu evladınız preeklamsiden mi yapmıştınız erken dogumuda
Cansel76 Tugcemd evet normal doğum yaptım aradan bir yıl geçti bebeğimin doğduğu gün hamile olduğumu ögrendim