Tugcemd Erken doğumdan sonra bebegin solunumu için burundan hortumun agıza geçirilmesini yaşayan varmı nolur yazın yaşayan varsa 😢
NurseB Tugcemd yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim kaç haftalık doğdu bebeğiniz, ağzından solonum için sonda takılmıştır, burnundan da beslenme sondası takılmıştır.
tambirminnos Tugcemd yani solunum cihazına bağlamışlar tolore edememiş olabilir cihazda daha cabuk toparlıyor bebekler
Epifenomen Tugcemd evet biraz sıkıntılı bir süreç geçirdi 3 gün öyle kaldı sonra hortumu tamamen çıkardılar bi hafta daha küvezde kaldı sonra da tamamen çıkardılar. İçini ferah tut canım Allah tez zamanda kavuştursun
Tugcemd Njlbll aa sorun olmazsa nolur instagram hesabın varsa ordan konuşalımmı çok konuşmam lazım yaşayan biriyle
Alpay34 Tugcemd bende 27 haftalık doğum yaptım şuan oğlum 10 aylık dua et inşallah iyi olucak 70 gün küvezde kaldı
Njlbll Tugcemd 50 gun yaşadı canım beş yıl önce yapmıştım ondan sonra doğum yaptım dört yaşında oğlum var.şükür bir sıkınti olmadi hamileliklerimde insallah seninkide biran önce iyi olur
Tugcemd NurseB bugün 26 gün oldu bebegim dogalı ilk hortum burnundaydı dün solunum sorunu çogalmış agzına almışlar
Tugcemd NurseB bu sıkıntılı bi durum mu acaba besleniyo hareketleri var sadece agzında solunum cihazı
NurseB Tugcemd şöyle cpap diye bişey var burnundan kendi solunumunu destekliyor mıhtemelen zorlanmış kendisi nefes almakta akciğerlerini zorlamamak entübe moda almışlar yani kendisi şuan nefes almıyor makine nefes aldırıypr bi süre sonra yeniden denerler cpap modunu
Tugcemd tambirminnos ama kötüleştigi için bagladık dediler 25 gün boyunca sadece burnundan verdiler bi anda agzına geçince korktum ben