Naren1 MelikeTA ben 89 ile hamile kalmıştım 15. Haftama kadar 10 kilo verdim çok yogun kusmam vardı 78 kadar düştüm 16. Haftamda kusmam azaldı iştahım çoğaldı diyetime başladım doktorumla 19. Haftama geldiğimde 75 düştüm boyum 1.75 bebişimde çok şükür iyi o kilo alıyor ben zayıflıyorum 🙃
Betull43 A1616 hanımefendi ben 49 kiloyla hamile kaldım şu an 52 kiloluyum :) ben kendimi bildim bileli diyetteyim öyle söyleyeyim size diyet yapmak kolay bence şöyle ki yumurtamı peynirimi sütümü cevizimi yiyorum paketli gıdaları ekmeği kızartma türünü ve dürüm tarzı şeyleri yemiyorum :) ilk başlarda karpuza sarmıştım bi karpuzu tek basıma yiyordum fakat şeker oranı fazla oldugu için artık onu da almıyorum :)
Betull43 A1616 bu üç kiloyu da şöyle aldım koronadan dolayı köye gittik bi süre orada tabi kayınvalidem biraz yağlı şeyler yapıyor köy ekmeği de olunca tabi dur demedim kendime :) kendi evime geldim bu sefer de misafir gelip gitti onlara yaparken kendim de yedim böylelikle bu üç kilo yanıma kâr kaldı :)
Betull43 A1616 şöyle yapıyorum yumurtayı haşlıyorum tuz kullanmadan yiyorum :) yani tuzu ve şekeri çıkarmak gerekiyor meyveyi de ölçülü yemek gerekiyor heee bi de söylemeden edemeyeceğim bi şey var sa yoğurt ve yulaf :) ikisi de dehşet faydalı şeyler hem zayıflamak adına hem tok tutmak adına hem de sağlık açısından :) şimdi siz de bana biraz öneride bulunur musunuz :)
Betull43 A1616 ben diyetisyene de gittim söyleyim size hiçbi şey yapmıyor çünkü hamile olduğunuz için yağ ölçümü falan yapmıyor inanır mısın korona var diye mezurayı eline alıp belime Bile bakmadı yediklerini bana yaz dşuor mal gıcık oldum o kadına :) ne yenilip ne yenilmeyeceğini zaten biz de biliyoruz ben doğdum doğalı diyet yapıyorum :)