MiniKaya Bende şu çin takvimi doğrumu diye merak ediyorm iki farklı kişiye yaptırdım iki farklı ultroson fotografıyla ikiside kız dedi 🤷🏻♀️
Togan71 MiniKaya tabiki soz verilmisse olmaz benim erkek olursa onun ikinci iamide kayinpederin ikinci iami olacak ama gep ilk isimler kullanildigi icin sknti olmaz. Kayinpederimin ilk ismini koyamam zaten 😁 adi arap arsalan bizde ikicisini alip ediz arslan koycaz
minikbebeklerim Togan71 15+1 olduk bizde. 11+3 de erkek demişti geçen hafta yine erkek dedi dün gittim bu kez göstermedi. Düşük riskim var o yüzden sürekli kontrole gidiyorum ve sürekli yatıyorum
MiniKaya Togan71 ben en başından beri kız hissediyorm ama tabi arayanlar var rüyamda gördüm oğlun oluyodu fln diyolar o biraz etkiliyo 😀
HKY Mervegcl aaa aynı bizim gibi🤭 bende 11+5 de ikili teste girdim cinsiyet söylemedi 1,5 ay sonraya kontrole çağırdı 17haftalık olucaz o zaman belli eder heralde. Bende çok sabırsızm çok uzun bi süre ya🙄
Ruveydaasker Togan71 bende 15 haftalığım gecen gun gıttın erkek dedı doktor bel agrıısndan asla duramıyorum normlmı acaba
Ruveydaasker Togan71 bilmiyorum ki vlla ara ara bel agrısı çok kotu uyumak istiyorum kızım var uyuyamıyorum
Smgyy Sedaca canım bende 15+1 bu hareketler nasıl oluyor benimde ikinci gebeliğim ara sıra bişiler hissediyor bi taraf küçük bi yer kasılıyor kaşınıyor gibi oluyor ama anlamıyorum ki bebek mi acaba
Sedaca Smgyy benım sertlesıyor poposunu dayıyormus gıbı sonra gobegımın altına dogru yayılıyor her zaman aynı yerde oluyor. Dun ılk kez tekme attı ama bır seferlık. Aksamdan daha hareketlı oluyor gunduz fazla bır sey hıssetmıyorum
Papatyali 13+4 üz bugün gittim dr kesin erkek dedi 100de100 dedi ama değişir mi acaba bir ay nasıl geçecek şimdi 🙈
Togan71 Papatyali iatnbuldmisin xnm sen hangi hastane gidiyorsun… inaan mwrkatan catlio dimiii yaaa bende oleyim cumartesini iple cekiorum
emine86 15+2 olduk bizde 12. Haftada dr m %90 kız dedi ama henüz kontrole gitmedigimiz için netlestiremedik .